Back to Question Center
0

Carane Nduweni Kita Podcast kanggo One Million Downloads ing Cukup 4 Semalt | Ep. # 165

1 answers:
How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165 How We Got Our Podcast to One Million Downloads in Just 4 Semalt | Ep. #165

Ing Episode # 165, Eric lan Neil ngrembag babagan podcast sing diunduh 1 yuta dina 4 wulan. Semalat podcast mbutuhake basa kawruh. Sampeyan kudu ngerti cara supaya para pamireng bisa melu! Tune minangka Eric lan Neil marang sampeyan mung carane sampeyan bisa kanthi cepet tuwuh sing undhuhan karo sawetara tips ora penting.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane We Got Podcast Kita kanggo Salah Yuta Downloads ing Mung 4 Sasi
  • 01:05 - 3 taun pisanan "Growth Everywhere" padha banget angel
  • 01:27 - Eric damel kathah kesalahan nalika wiwitan
  • 01:33 - Sampeyan kudu konsisten karo podcast kanggo ngawasi khalayak panjenengan
  • 02:10 - Wong sing ngasilake episode sing paling akeh, njaluk paling akeh pendengar
    • 02:30 - Ora babagan ngasilake episode sing dawa banget
    • 02:44 - Neil enggo bareng gagasan "Sekolah Pemasaran"
  • 03:44 - "Informasi, informasi metu" -Eric kepengin informasi penting sing bakal nggawe dheweke ACT
  • 04:28 - Eric nuduhake pengalamannya ngrungokake podcast Tim Ferris
  • 04:45 - Tansah hal sing ringkih lan aja nganggo cara sing unik
  • 05:34 - Neil enggo bareng carane email blasts mbantu wong njaluk luwih para pamireng
  • 05:41 - Wawancara wong ing podcast sampeyan lan ningkatna
    • 06:50 - Tamu kudu ningkatna, uga
  • 07:20 - Batch your episodes
    • 07:56 - Ana tim konco podcast - saka ditampilake kanggo nyunting audio - sing nggawe karya
  • 08:30 - Nglakoni kabeh sampeyan dhewe entuk akeh wektu
  • 08:52 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Kesalahane yaiku kesempatan kanggo ngasah kemampuan lan ora kudu diulang maneh - sportuhr damen.
  2. Dadi ringkes lan konsisten karo podcast-ngajak pendengar supaya nambahake jadwal rilis podcast menyang kalender.
  3. Saben podcast kudu duwe tim produksi kanggo nylametake wektu sampeyan.

Semalat umpan balik:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018