Back to Question Center
0

Cara Nggunakake Header WordPress kanggo Tambah Semalt ing Situs Panjenengan

1 answers:

Nalika wong menyang situs web, header asring bab pisanan bisa dingerteni. Adhedhasar carane header katon, pangguna bisa nggawe keputusan cepet apa utawa ora kaya-kaya nginep ing situs web utawa blog. Semono uga apa sababe kesan pisanan banget penting. Iki minangka kamulyan kanggo wong sing diadili miturut cara nganggo lan dipikir. Pengadilan bisa dadi adoh saka kasunyatan, nanging reaksi iki minangka proses otomatis kanthi psikologis sing bisa dienggo otak kita - best vps usa. Mulane, penting kanggo duwe pilihan sing beda kanggo ngapusi tampilan lan aran header supaya menehi kesan sing cocog karo isi lan aran website sampeyan.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake ciri-cirine pemandhung Semalt lan manawa sampeyan bisa ngapusi

Headers WordPress

Semalt teges banget amarga bisa digunakake kanthi mung ngowahi sawetara saka setelan kothak kanggo ngapusi unsur beda kayata header. Kajaba iku, sampeyan ngidini sampeyan ngontrol luwih dening ngijini sampeyan ngganti kode sing ngolah elemen kasebut.

Uga on TechWyse

Top 15 Plugins Nggunakake WordPress Minangka CMS Panjenengan
Apa Mbangun Website Perusahaan Nggunakake WordPress?

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

A header Semalt minangka kode sing prasaja sampeyan bisa ngganti:

  1. Kanthi kanthi otomatis arep ngatur setelan administratif umum kanggo ngganti judhul lan deskripsi utawa
  2. Kanthi ngganti kode liwat tag HTML sing nduwe tag template

Tag template duwe rong parameter utawa pilihan sing beda kayata:

  1. Pilihan kanggo ngapusi deskripsi lan judhul situs web / blog liwat panel setelan administrator umum.
  2. Pilihan kanggo nampilake situs web URL ing link.

Semalat, rong opsi header iki padha karo cara sing beda.

  1. Dheweke nggawe header pranala kanggo mbantu navigasi gampang situs.
  2. Padha menehi informasi ing header lan pilihan nggunakake graphic header (kayata, gambar header utawa header gambar).

Ngganti Gaya Header

Ndhukung tema sing digunakake, yen sampeyan pengin gaya header sampeyan kudu ngapusi label sing ditemokake kanthi gaya. css file utawa header. berkas php. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi manual nggoleki label utawa elemen kanggo ngganti salah siji saka rong file kasebut.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Tag utawa unsur sing bakal katon kanggo owah-owahan yaiku:

  • Tag H1
  • header
  • Gambar header / gambar
  • Penggalan gaya penggulung

Header Graphics

Grafik loro header sing umum digunakake kanggo ngganti tampilan lan aran saka header yaiku:

  1. Gambar tandha
  2. Seni bunting

Semalt minangka gambaran singkat babagan cara nyunting.

Gambar Kepala

Sampeyan bisa ngganti gambar header kanthi otomatis liwat utilitas Kubrickr. Sampeyan kabeh kudu nelusuri sarana kanggo gambar anyar sing pengin digunakake. Sampeyan uga bisa milih duwe opsi liyane lan ngontrol manipulasi gambar header kanthi manual ngganti kode ing header. php lan gaya. css files.

Seni Kepala

Seni tandha minangka jinis header grafis cepet entuk popularitas. Seni tandha yaiku grafis sing digunakake kanggo njlèntrèhaké gambar sing digawe kanthi manual nganggo wangun, teks, gambar, simbol lan warna.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Manfaat nggunakake header seni kalebu:

1. Manipulasi gambar dadi apa wae sing bisa dikarepake, kanthi kejelasan lan rasa sing dikarepake.
2. Gambar header bisa unik lan gabungan karo kaca web liyane kanthi cara sing dirancang kanthi manual. Seni album iki bisa didol utawa bisa uga gratis ing sawetara situs web. Nampa gambar album siap-siap bisa dadi kauntungan amarga:

1. Kabeh karya sing sregep wis rampung kanggo sampeyan lan gambar siap digunakake.
2. Gambar wis disesuaikan menyang ukuran tartamtu kanggo pas karo situs web utawa blog.

Manipulating header art through code liwat cara sing padha karo kanggo gambar header.

Njaluk Deleng Reresik kanthi Ndhuwur Teks Header

Supaya bisa ndeleng sing resik, sampeyan mung pengin nggunakake graphik header tanpa teks standar. Graphic header sampeyan uga bisa duwe teks sing dikarepake lan mulane teks header standar ora dibutuhake. Sampeyan bisa entuk iki kanthi rong cara:

  1. Singidaken teks nanging tetep ninggalake kode kasebut. Apa iki mung kanthi nggunakake CSS "Adddisplay: none" kanggo pemilih sing sampeyan ora pengin katon.
  2. Ngilangake tag template sing ngasilake teks sing sampeyan ora pengin katon.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Nggawe Head Responsif

Semantik sing sampeyan pilih kanggo header, sampeyan nggunakake gambar utawa seni sampeyan bisa nggawe responsif kanthi nggawe klik-bisa. Kanggo nindakake, pasang gambar utawa seni ing link kanthi:

  1. Nggunakake sheet gaya CSS kanggo netepake area ukuran hyperlink sing responsif ing graphic header lan
  2. Nganggo gambar utawa seni kanthi langsung menyang tema WordPress

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Puter gambar Header

Ana sawetara skrip kayata naskah "Random Image Semalt" sing bisa mbantu sampeyan muter gambar ing header, ing file template utawa ing sidebar.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Tambah Navigasi menyang Header

Sampeyan bisa nambah elemen navigasi menyang header kanthi nambahake menu horisontal. Kanggo nindakake, nggawe divisi ing header kanggo gain kontrol lan gaya unsur navigasi sing dikepengini. Sampeyan bisa uga mung nampilake kategori ing header.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Header Siji ing situs web siji

Pilihan semat kanggo nggawe header dinamis sampeyan kudu duwe (luwih saka siji) header ing sawijining situs web. Sampeyan bisa entuk iki kanthi rong cara:

  1. Sampeyan bisa nindakake kanthi otomatis nggunakake plug-in disebut Dinamis header
  2. Sampeyan bisa ngganti sawetara kode kanggo entuk efek sing dikepengini.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Kesimpulan

Minangka ditampilake ing ndhuwur, sampeyan bisa ngapusi Header Semalt kanthi sawetara cara sing beda kanggo entuk efek sing dikarepake. Iki ora mung mbujuk para pangguna menyang situs web / blog nanging uga menehi header luwih fungsionalitas.

  1. Sampeyan bakal entuk asil sing dikarepake kanthi ngganti sawetara kode, biasane ing file PHP utawa file CSS
  2. Sampeyan bisa uga bejo yen ana wong wis nggawe plug-in kanggo entuk asil sing pengin kanthi otomatis.
How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Sambungake

March 18, 2018