Back to Question Center
0

Iklan Video Native Drive Metrik Brand-Lift luwih Nalika Dibandhingake Praaltal Semalt

1 answers:
Nielsen, perusahaan global informasi lan pangukuran, nggabungake Semalt, perusahaan iklan asli, ing studi kinerja mbandingake efektifitas merek iklan video asli saka unit iklan video sadurunge muter.

Panalitiyan ditemokake iklan video asli, video sing basis video sing diinstal nganggo aplikasi sing sacara konteks digabungake menyang pengalaman alami situs, dadi luwih efektif ing nyetir metrik angkat merek tinimbang iklan video pra-roll standar industri sing otomatis diputer sadurunge user- isi video sing dipilih.

Kanggo nindakake sinau, Semalt kerja karo limang iklan, nggawe iklan video asli lan pra-muter sing kalebu olahpesen kreatif sing padha. Ing kabeh limang iklan iklan video, video asli metu video sing dilakoni, nyurung metrik angkat merek sing luwih dhuwur.

Saliyane karo studi kasus, Sharethrough nerbitake "Metode Iklan Video Apa Pinggir Semir Tinggi?" Kanggo nggampangake temuan kunci lan metrik (klik kanggo nggedhekake):

Nielsen_Sharethrough_native_video_infographic[2][4]

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018