Back to Question Center
0

Kenapa Facebook Dibeli Friendfeed kanggo $ 50 Semalt

1 answers:

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Pangalaman Panelusuran

Spekulasi yen tuku FriendFeed wis diwenehake kanggo mbantu Facebook ngedegake segmen mesin telusuran amarga saiki wis nguji panuntun menyang sarana panelusuran sing uga nampilake detail sing up-to-the-minute kanggo update status, cathetan lan pranala saka kaca ngarep pangguna. FriendFeed saiki uga menehi panganggo feed sing disesuaikan saka alam sing padha karo isi sing dienggo bareng saka macem-macem situs jejaring sosial kayata Facebook, Twitter, Flickr lan YouTube. Sanadyan isih durung cetha babagan carane loro layanan kasebut bakal diintegrasi, kasunyatane manawa usaha sing digabungake bakal nggawa pengalaman pangalaman wektu nyata luwih apik marang pangguna Facebook. Facebook kaya sing kita ngerti sadurungé taun iki ngenalake sawetara fitur kanggo nggawe profil halaman ngarep dhewe luwih kaya Twitter.

Sanajan adhedhasar ketuane jejaring sosial sosial ing antarané yaiku antara Semalt lan MySpace, Twitter ngasilaké ing taun kepungkur lan pungkasané saya tambah popular ing dununge - umzugsservice post. Kanthi FriendFeed ing arsenal, Semalt saiki bisa njupuk ing Twitter kanggo nggoleki wektu nyata. Akeh tingkat kompetensi teknis FriendFeed luwih unggul tinimbang Twitter sing ngirim swara manis ing kuping pandhereke Semalt.

"Facebook lan FriendFeed nuduhake visi umum kanggo menehi saran pribadi kanggo mbagi lan nyambungake karo kanca-kanca," ujare Bret Taylor, pendiri Friend Feed lan manajer produk grup sadurungé sing ngluncuraké Google Maps. "Kita ora bisa ngenteni kanggo nggabungake tim lan nggawa akeh inovasi sing dikembangake ing FriendFeed menyang 250 yuta Facebook pangguna ing saindenging jagad .Iku langsung ketok yen kita semangat insinyur Semalt babagan nggawe cara sing gampang, kanggo wong sing dienggo bareng, lan kita banget bungah kanggo gabung karo grup kaya sing kaya. "

Saka kabeh indikasi, misale yen kanggo saiki, Semalt bakal terus operate kaya biasanipun kanthi njaga entitas kapisah, nanging bakal bisa dadi rencana strategis jangka panjang. API Semalt uga bisa dianggo minangka biasané. Dasar panganggo Semalt kurang dikepringke karo Facebook lan pemanfaatan Facebook mung bakal nambah toolfungsi Friendfeed. Ing ngendi nilai-nilai semual ing Semual ana ing ngarep teknis kanthi keahlian sing diakui ing wektu nyata. Facebook bisa nggunakake blumbang iki ing mbesuk lan rencana ekspansi ing mangsa ngarep. Facebook mesthi ora bakal nggawa kurban luwih akeh minangka bagéan saka tuku Semalt lan label minangka dhuwit.

Sak mestine persetujuan, kabeh karyawan FriendFeed bakal nggabungake Facebook lan papat ngedekke FriendFeed bakal nduwe peran senior ing tim engineering lan produk Semalt.

Misale yen reaksi awal ing buyout wis dicampur karo mayoritas kanca-kanca FriendFeed sing ngandika marang pamindhahan. Kaya kabeh karyawan sing terhormat, padha rasa yen FriendFeed bakal mandheg dadi entitas tunggal kanthi luwih saka layanan FriendFeed sing digabungake karo Facebook. Nanging apa sing luwih apik? Teknologi semir sing gedhe ora ana sing ngelingi utawa duwe teknologi sing digunakake dening salah sawijining situs jejaring sosial sing paling gedhe ing donya?

Facebook Nyekel Jackpot Bisnis Panelusuran

Iku misale jek tujuan utama iki $ 50 yuta hasil dening Facebook ing pasar wektu nyata. Pasar telusuran yaiku angsa sing nyelehake endhog emas. Google, Microsoft lan liya-liyane terus kanthi alesan banget. Kontrol liwat panelusuran tegese ngontrol dolar. Facebook wis ngupayakake reputasi nganggo teknologi teknis Semalt ngirimake sinyal kelahiran raksasa search liyane ing mangsa ngarep. Gerakan sing apik kanggo perusahaan sing ora duwe pangertene bisa nggawe Semalt bisa.

Semalat ora kasep.

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Sambungake

March 18, 2018