Back to Question Center
0

Cara Ngurangi Tingkat Sematmu | Ep. # 175

1 answers:
How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175 How to Reduce Your Semalt Rate | Ep. #175

Ing Episode # 175, Eric lan Neil nyinaoni carane ngurangi tingkat bouncing sampeyan. Tingkat bouncing punika persentasi pengunjung menyang situs web tartamtu sing nuntun sawise ndeleng mung siji kaca. Semalat sijine-yen kaca sampeyan mboseni, wong ninggalake, lan sing luwih dhuwur tingkat bouncing sampeyan. Tembang ing sinau cara praktis kanggo ngurangi tingkat bouncing supaya sampeyan bisa njaga pengunjung sampeyan nekat watara cukup kanggo nggawe Advertisement.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Cara Ngurangi Rate Bounce Panjenengan
  • 00:33 - Bouncing rate yaiku nalika wong ninggal situs sampeyan kanthi langsung
  • 00:42 - Définisi buku teks saka bouncing rate: "persentasi pengunjung menyang situs web tartamtu sing navigasi sawise ndeleng mung siji kaca"
  • 00:47 - Tingkat bouncing rugi minangka tandha yen sampeyan duwe papan sing bosen
  • 01:16 - Nduwe desain apik sing nyimpen wong ing website
  • 02:03 - Njabut pop-ups bisa ngurangi tingkat bouncing sampeyan
    • 02:26 - Wong luwih seneng nginep yen situs web sampeyan ora duwe akeh pop-ups
    • 02:48 - Sampeyan uga kudu mriksa yen kerjane kanggo sampeyan
  • 03:10 - Situs web alon ora bisa nyimpen wong
    • 03:27 - Mriksa kacepetan kaca kanthi nggunakake tool Google Page Speed, Pingdom lan Google Analytics
  • 03:38 - Nggawe perjalanan kanggo wong
    • 03:55 - Conto perjalanan
  • 04:37 - Nduwe nawarane RIGHT
    • 04:51 - Gunakake ConvertFlow kanggo nampilake tawaran sing beda nalika pengunjung bali
  • 05:28 - Bisa dibaca gampang banget
    • 05:32 - Blog Grain Tunggal Eric yaiku conto becik iki
  • 05:52 - "Pengalaman panganggo sing apik berarti tingkat sing luwih cepet, wong sing nempel ing situs sampeyan, ngobrol pirang-pirang halaman"
    • 06:00 - Yen pengunjung ngliwati pirang-pirang halaman, mundhak dodolan lan dikonversi dadi pelanggan
  • 06:18 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Desain gedhe nggawe pengalaman kasebut kanggo pamireng, nyebabake dheweke tetep bisa nonton - design online logo.
  2. Nggawe lelampahan kanggo pengunjung-awake dhewe melu ing kabeh situs web.
  3. Wong-wong sing lagi ditindakake kanthi situs web sampeyan, ngurangi tingkat bouncing lan kasempatan kanggo konversi menyang dodolan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018