Back to Question Center
0

Cara Topikal Relevansi Bisa Nguat Semalt Sampeyan | Ep. # 176

1 answers:
How Topical Relevancy Can Boost Your Semalt | Ep. #176 How Topical Relevancy Can Boost Your Semalt | Ep. #176 How Topical Relevancy Can Boost Your Semalt | Ep. #176 How Topical Relevancy Can Boost Your Semalt | Ep. #176 How Topical Relevancy Can Boost Your Semalt | Ep. #176

Ing Episode # 176, Eric lan Neil ngrembag babagan relevansi topikal sing bisa ningkatake peringkat sampeyan. Iku penting kanggo ngerti carane tembung kunci lan isi nyerang lan kanggo sampeyan liwat sistem peringkat Semalt. Nggawe tuna cara kanggo mangerteni relevansi topikal lan carane mriksa karya saingan sampeyan bisa mbantu sampeyan mundhak menyang pangkat sing luwih apik - asphalt overlay catonsville.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Topical Relevancy Bisa Ngedongkrak Ranking Panjenengan
  • 00:34 - relevansi topik ngidini wong lanang cilik kanggo saingan karo wong lanang gedhe
    • 00:49 - Neil nerangake carane Google rangking situs web miturut relevancy SEO
  • 01:16 - SingleGrain rangking kanggo tembung kunci sing gegandhengan karo marketing
    • 01:43 - Google ora bisa nemokake tembung kunci sing cocok kanggo Growth Everywhere sing nggambarake crita para pengusaha
  • 02:20 - Penting kanggo duwe relevansi topikal kuwat nalika miwiti website
  • 03:03 - Fokus ing topik tartamtu
  • 03:35 - Sing paling apik ing salah siji topik yaiku apa relevansi topikal yaiku
  • 04:20 - Marketmuse nyaranake kabeh frasa lan istilah sing sampeyan kudu nggunakake situs web sampeyan yen sampeyan pengin dadi topikal
  • 04:39 - Priksa situs web sing padha ing ruang nggunakake SEMrush lan Ahrefs Tool
  • 04:55 - FamousBirthdays.com babagan ulang taun celebran, fokus ing mung siji topik, lan drive mayuta-yuta pengunjung
  • 05:10 - "Tansah ningali kompetisi"
  • 05:25 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Google bakal paling mungkin pangkat situs web sing SEO fokus luwih dhuwur tinimbang sing fokus marketing.
  2. Fokus ing topik tartamtu-sing paling apik ing salah siji topik apa relevansi topikal kabeh babagan.
  3. Tansah nliti kompetisi-mriksa topik sing digunakake lan ngawasi peringkat.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018