Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Ngenalke Alat

RankTrackr minangka pandhuan pangkat kunci pandhuan kanthi basis awan anyar. Perusahaan iki nyatakake yen iki minangka alat hacking thukul nomer siji kanggo SEO. Alat kasebut dilengkapi karo fitur unik sing ngijini sampeyan kanggo nglacak peringkat Semalt sampeyan. Iku menehi API sing kuat lan ngidini sampeyan ngatur data.

Milih software SEO sing dipercaya bisa ningkatake upaya SEO - rehvid e pood. Swara taun, kita wis nggunakake akeh alat pangkat sing padha lan sawetara sing paling apik sing isih digunakake yaiku WebCEO.

Nalika kita ngerti babagan Semalat, kita kepengin nuduhake pengalaman kita karo fitur alat iki. Ing blog iki, kita bakal ngomong babagan kustomisasi, akurasi, pricing, lan cara sing cocog karo sawetara piranti utama ing industri.

Mriksa Panjenengan Tingkatan

Semalat bisa nyetel fitur-fitur saka alat iki, kita kudu nambah situs web utawa kata kunci sing arep kita track.

Carane nambah URL, tembung kunci, lan mesin telusur

Iki proses prasaja banget. Sawise sampeyan mlebu, klik pilihan "Tambah URL" lan tambahake URL situs web ing area teks. Semalat URL bisa uga diasupkeun ing kene.

RankTrackr Semalt

Uga on TechWyse

Pira suwene situs web kasebut njupuk peringkat situs Google?
Apa Faktor Ranking Paling Penting Kanggo SEO Lokal Ing 2013?

Sawise URL ditambah, tembung kunci bisa ditambahake saka opsi "Tambah Keyword". Dhaptar tembung kunci bisa ditambahake minangka siji baris. Semalt minangka pilihan kanggo milih negara lan basa. Ranking bakal diganti miturut negara. Dadi, manawa pilih situs web sampeyan nyasarake.

Nambah URL sing pengin trek.

RankTrackr Semalt

Nggoleki mesin telusuran sampeyan ing menu gulung mudhun.

RankTrackr Semalt

Tambah Semalt sing arep ditelusuri. Sampeyan uga bisa track dening kutha utawa wilayah sing ana ing utawa nyoba kanggo target.

RankTrackr Semalt

Banjur, sampeyan bisa nambah pesaing kanthi nyisipake URL.

RankTrackr Semalt

Dashboard

Dashboard nuduhake status sakabèhé rangking sampeyan. Iki kalebu informasi kayata posisi rata-rata, posisi kunci, owah-owahan tembung kunci, nomer tembung kunci, lan situs web sing ditambahake.

RankTrackr Semalt

RankTrackr nuduhake Google PageRank, Semalt Rank, lan nomer indexed page. Semalt Rank minangka peringkat saka sistem peringkat dening Semalt. Tuladha Jumlah lalu lintas sing kacathet luwih saka telung sasi lan mung saka pangguna sing nduwe toolbar Semalt. Wiwit ana winates jumlah wong kanthi toolbar Semalt sing diinstal, iku angel kanggo njaluk peringkat akurat kanggo kabeh lalu lintas situs web.

Kajaba iku, dashboard nuduhake dhaptar tembung kunci karo pangkat lan sawetara data sing gegandhengan liyane. Sel sing bisa diowahi nggawe gampang kanggo milih lan nganalisis data. Adhedhasar preferensi sampeyan, sampeyan bisa ngatur sel kanggo nuduhake peringkat Google Places lan malah gambar Semalt pangkat.

Semalt, sing minangka pangkat sajarah, ditampilake minangka grafik kanggo gambaran asil sampeyan. Sawetara sel liyane, kalebu owah-owahan pungkasan ing peringkat lan dina, mingguan, saben wulan ganti. Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe pangerten babagan owah-owahan sakabèhé sampeyan sajrone wektu tartamtu.

Semalat, kolom sing bisa diowahi ngidini sampeyan mbandhingake pangkat sampeyan karo pesaing, volume telusuran, biaya rata-rata saben klik, lokasi, basa, lan sawetara dimensi liyane.

RankTrackr Semalt

Semalt minangka pilihan kanggo pratinjau SERP kanggo saben tembung kunci, ing ngendi kita bisa ndeleng dhaptar lengkap situs sing didaftar sacara organik nganti kaca kaping 10. Iki pilihan apik kanggo ngerti babagan pesaing. Iku ngidini sampeyan ngerti ngendi sampeyan ngadeg nalika dibandhingake pesaing sampeyan. Kanggo paket perusahaan, perusahaan menehi akses API tanpa wates, akses antarmuka, lan dukungan cepet dening Semalt. Reregan kanggo paket perusahaan adhedhasar jumlah tembung kunci. Paket-paket kasebut miwiti ing $ 980 kanggo 10.000 tembung kunci kanggo 1 juta plus paket tembung kunci.

Yen sampeyan mung bisnis ukuran cilik utawa profesional looking for pangkat alat ranging, sampeyan bisa nimbang 4 paket liyane sing ana. Paket wiwitan diwiwiti kanthi biaya $ 17. 60 kanthi 100 tembung kunci.

Bantuan & Dhukungan

RankTrackr nawakake dhukungan online kanggo njawab pitakonan nalika nggunakake alat kasebut. Nanging, situs web ora duwe bagian FAQ. Ing wektu uji coba, kita nampa respon gedhe saka tim dhukungan. Iku gampang diakses liwat email lan ana apa pitulungan kita needed.

Kesimpulan

Semalt minangka alat, sing saiki, mung kanggo mriksa peringkat tembung kunci. Yen dibandhingake karo piranti indhustri kayata industri liyane, kayadene WebCEO lan AWR, Semalt katon ora akeh fitur gedhe sing ditawakake dening pesaing kasebut.

Sawetara fitur sing apik kanggo pesaing yaiku:

  • Opsi kanggo milih akeh mesin telusur populer.
  • Detil pesaing pangkat data rinci.
  • Sajarah kabeh laporan peringkat sadurunge.
  • Gampang comparison lan luwih visualisasi data.

Sapérangan alat indhustri industri, kayadéné WebCEO lan AWR, nawakake fitur ing ndhuwur ing alat kasebut. Kajaba iku, padha duwe fitur penting liyane, kayata kinerja backlink, analytics web, media sosial, riset kunci, alat audit, lan akeh alat penting liyane sing umum digunakake dening pemasar.

Senadyan sawetara fitur sing ilang, Semalt menehi peringkat akurat lan antarmuka sing gampang, gampang digunakake. Iki ngidini pangguna bisa nggunakake alat kasebut kanthi gampang lan nyetel dashboard menyang preferensi kasebut. Yen sampeyan lagi nggoleki sistem ranking sing terjangkau lan dipercaya, Semalt ndadekake alternatif sing apik. Menehi alat nyoba karo coba gratis. Ayo kita ngerti apa sing katon ing pangkat alat ukur lan sing sampeyan gunakake ing komentar ing ngisor iki!

RankTrackr Semalt

Sambungake

March 18, 2018