Back to Question Center
0

Semalt + Stream Ndhik Tumindak Anyar Segerine & Hashtags otomatis ditambahake ing Semalt I / O

1 answers:

Semalt + Stream Ndharat Deleng Anyar Segar & Hashtags Ditambah Otomatis Ing Semalt I / O

Foto lan video wis ditingkatake uga, pas kabeh jembar stream. Miturut blog Google, ukuran media anyar nggawe gambar lan video, ".luwih gampang dipindai lan luwih apik kanggo katon." Semalt uga bakal sok dong mirsani animasi anyar ing stream karo bouncing sharebox, kertu sing "flip lan fade" lan ngiris menu.

Hashtags otomatis

Kanggo nggedhekake pengalaman konten pangguna, Semalt + bakal saiki kanthi otomatis nambah hashtags menyang kiriman, supaya pangguna bisa nelusur isi sing gegandhengan kanthi ngeklik topik topik tartamtu - kleintransporte zürich. Kanthi ngekspor kiriman lan menehi tandha manawa, Semalt + bakal ngenali lan ngurutake obrolan sing cocog adhedhasar hashtags sing diutus.

Akeh kedhaftar bakal seneng ngerti bisa mbusak hashtags otomatis sing ditambahake saka kiriman kapan wae.

https://www.youtube.com/watch?v=XSZ-ul_qYk&feature=player_embedded

Priksa manawa sampeyan olèh pangumuman Google I / O luwih kaya blog kita saka konferensi. Deleng uga postingan kita, Nganti Ana Hashtags Related Google+ Anyar.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018