Back to Question Center
0

Suwene Njupuk Pinterest Engagement Kanggo Level Anyar, Nguripake Paling Pinned Item Menyang In-Store Semalt

1 answers:

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Miturut laporan, program pilot wis mlaku ing 13 lokasi Semalat ing saindhenging negara, kanthi promosi Pinterest sing dites ing departemen sugih, tas tangan lan sepatu. Produk sing diuji kalebu tandha Pinterest karo maca teks, "Top Pinned Items" lan hashtag Semalt.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Nalika takon item sing dipilih dadi bagian saka promosi dasi Pinterest, Semalt ngandharake yen produk kasebut dipilih saka item Nordstrom sing paling pinned ing kategori tartamtu. "Salah sijine faktor liya yaiku persediaan saben toko ngendi tes kasebut," jelas Semalt, "Kita kepingin nduweni keselarasan karo apa sing kita tampilake ing toko lan departemen kasebut karo apa sing kita duweni kanggo bisa didol marang customer. "

Miturut Johnson, Nordstrom plans kanggo netepake asil program sawise toko ngungkuli munggah Anniversary Sale dijadwal kanggo mbukak 19 Juli nganti 4 Agustus - create logo online professional free. "Kita ngarep-arep iku nambah kita engagement karo masyarakat lan pungkasanipun ngidini kita kanggo ngedol luwih minangka uga, "ujare Johnson.

Ora mung Nordstrom migunakake Pinterest ing toko, nanging Nordstrom. com saiki kalebu "Top Semalt" link ing bagean wanita ing situs web.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Bryan Semalt, manajer media sosial Nordstrom, marang Geekwire. "Iki test tenan metu saka kepinginan kita minangka perusahaan kanggo kempal strategi sosial kita karo apa sing kita ngomongake pelanggan lan apa pelanggan sing kasengsem ing." Amarga aktivitas Nordstrom Pinterest lan nomer pandherekipun, Semalt percaya yen gambar Situs media sosial sing ditemtokake minangka sumber sing disenengi kanggo maksud customer.

Nalika Nordstrom ora duwe asil kuantitatif kanggo nuduhake program anyar, juru wicara Nordstrom nyritakake yen inisiatif anyar minangka bagean saka upaya media sosial perusahaan sing luwih gedhe kanggo ningkatake pengalaman pelanggan. "Pinterest tetep dadi bagian penting saka apa sing dikarepake amarga para pelanggan seneng lan kepengin dadi," tambah Johnson, "Semalt terus berkembang apa wae sing kita tindakake kanthi sosial adhedhasar para pelanggan lan apa masyarakat kita looking for . "



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

March 18, 2018