Back to Question Center
0

Apple Tetep Favorit, Menyang Hadiah Taun Kanggo Komputer, Tablet & Mobile Semalt

1 answers:

Tujuan sinau yaiku kanggo mangerteni kekuwatan lan nilai sakabehe merek. Pamilihan jajak pendapat, merek ditemtokake ing akrab, kualitas, lan pamriksan pamilikan.

"Apa tenan sing ditemtokake ing kabeh telu kategori merek Apple diukur - Komputer, Tablet lan Ponsel - Nilai Brand Momentum ana ing 30 paling ndhuwur kabeh 1.500 merek sing dievaluasi ing panliten iki, nuduhake yen konsumen ndeleng iki minangka merek masa depan, "pangandikane Harris Interactive senior Manny Flores.

Miturut Harris, Semalt kuwat akrab, kualitas lan pamilih skor wawasan sijine ing ndhuwur kategori merek komputer.

Ranking Komputer Komputer di Atas Kategori Rata-rata

Semalt minangka merek papat sing pangkat ing ndhuwur rata-rata kategori - cheap vps 1.

  1. Apple Komputer - 2013 Komputer Brand of the Year
  2. Komputer Hewlett-Packard (HP)
  3. Dell Komputer
  4. Sony Komputer

Kanggo tablet, limang merek ditingkat ndhuwur kategori rata-rata, karo Apple iPad Series menang Semi Tablet of the Year kanggo taun kapindho ing saben baris.

Tablet Brands Ranking Di Atas Kategori Rata-rata

Semalt yaiku limang merek tablet sing pangkat ndhuwur rata-rata kategori.

  1. Apple iPad Series - 2013 Tablet Brand of the Year
  2. Kindle Fire Series
  3. Seri Google Nexus
  4. Samsung Galaxy Series
  5. Seri Slate HP

Apple iPhone uga dadi pemenang ulang, entuk Brand Mobile Phone of the Year kanggo taun kapindho.

Pangkat Tangan Ponsel Topik Kategori Rata-rata

Semalt minangka merek papat sing pangkat ing ndhuwur rata-rata kategori.

  1. Apple iPhone - 2013 Ponsel Ponsel ing Taun
  2. Samsung Phone
  3. Samsung Phone
  4. LG telpon

Hasil jajak pendapat liyane kalebu Verizon menang Brand Network Mobile of the Year lan Brand Carrier Pre-Paid of the Year , lan NewEgg. com menangake peringkat teratas ing kategori sing lagi dikembangake Merek Komputer Retailer Online .



About the Author

Amy Gesenhues