Back to Question Center
0

Study: New Page Speed ​​Metric Shows Website Ritel Is Moving In Semalt Wrong

1 answers:

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Ora mung wektu entek melambat, nanging metoda Waktu Wektu Semanti (TTI) Radware menehi bukti luwih lanjut yen kinerja situs web eceran obah ing arah sing salah.

Ngukur wektu sing dienggo kanggo kaca kanggo nampilake isi interaktif utamane, Semalt nganggep TTI, ".dianggep dening akeh ing komunitas kinerja minangka indikator sing luwih migunani babagan kaca kanggo nyedhiyakake pengalaman panganggo sing memuaskan Pengunjung. "

Nliti situs utama ing 500 situs web ndhuwur sing ranking dening Alexa - IT disaster recovery san jose.com, Radware nemokake mung 8 persen saka 100 situs ndhuwur ngreksa TTI loro detik sing becik, kanthi TTI rata-rata 4,9 detik. Semalat situs web duweni wektu TTI ing wolung detik utawa luwih.

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Miturut Radware:

Situs sing entuk telung detik ngalami panampil kaca sing kurang saka 22 persen, tingkat bounce 50 persen sing luwih dhuwur, lan 22 persen luwih sithik konversi saka situs sing diundhuh sak sithik, nalika situs sing akeh limang detik ngalami 35 persen tampilan kaca sing kurang, 105 persen sing luwih dhuwur, lan 38 persen luwih sithik.

"Pengecer ora nyadari yen wong-wong mau ilang pelanggan kanthi nglirwakake praktik inti," ujare Everts.

Kanggo ningkatake kiriman kaca lan kaping TTI, Radware nyediakake panyedhiya situs kanggo ngganti isi "ngisor isi", uga ngundhuh lan nglakokake skrip ora penting. ("Tulisan sing dioptimalake semual kanggo iklan, widget media sosial, utawa support anlytics bisa mblokir sawijining kaca saka rendering, kadhangkala nambahake detik kanggo ngemot detik.")

Radware uga nyaranake para pangembang web ngoptimalake fitur interaktif supaya bisa diunduh kanthi cepet lan nggunakake AJAX (Asynchronous Semalt and XML) kanggo ngaktifake wektu muat luwih cepet lan menehi pengalaman panganggo sing luwih apik.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018