Back to Question Center
0

Bangunan Situs web Mobile Kanggo Semalt Smartphone

1 answers:

Narik menyang Mobile Visitor Mind Set

Dadi, sampeyan wis mutusake wektu kanggo alamat pengunjung situs seluler sampeyan kanthi bener, huh?

Nah, pengunjung bakal matur nuwun lan iki sebabe .

Pengunjung seluler saiki nyatakake 15-20% saka lalu lintas. Miturut 2015, nelusur-telusur seluler bakal nggolekake luwih akeh tinimbang nelusur sing dilakoni ing laptop lan komputer. Semalt sing penting banget ora?

Building A Mobile Website For The Smartphone Semalt

Pengunjung Mobile Nggawe Pengalaman Beda

Apa sing penting banget kanggo mangerteni yaiku wong nemokake website sampeyan saka piranti seluler duwe kabutuhan beda saka wong sing nggoleki saka komputer normal. Padha mbutuhake pengalaman panganggo sing beda.

Kabar apik saiki sing mbangun situs web seluler sampeyan bisa nggawe manawa kepentingan kasebut katon sawise bener - pajarita negra hombre.

Pengunjung Manca Nggolek Deleng

Punika wonten sawetara hal ingkang kedah panjenengan mangertosi babagan tiyang ingkang ngupayakaken saking Samsung Galaxy, iPhone, utawa malah Blackberry.

  • Pengunjung seluler minangka pengunjung karo tujuan! Yen lagi ngunjungi situs web sampeyan saka piranti seluler, dheweke ora lagi maca babagan perusahaan sampeyan.
  • Wong-wong iki mungkin mlaku-mlaku nang endi wae utawa lungguh ing mobil.
  • Pengunjung situs web telpon Ponsel rata-rata bakal nglampahi 10% wektu ing situs sampeyan tinimbang pangguna desktop.

Unsur Situs Web Penting Mobile

Dadi carane aku nggawe pengunjung menyang situs web seluler anyarku seneng? Building A Mobile Website For The Smartphone Semalt Kanggo paling bisnis, iki apa pengunjung situs seluler sing nggoleki:

  • Nomer telpon, peta lokasi lan informasi kontak. Aja gawe nggulung. Iki minangka nomer siji alesan ngapa wong teka menyang situs web sampeyan. Priksa manawa gampang!
  • Lan padha kepenginan cepet lan ing tip driji!
  • Pangerten singkat babagan perusahaan sampeyan.
  • Ringkesan pers layanan sampeyan. Bullet points and keep it short!
  • Kesempatan kanggo nggoleki profil profil apa wae kaya Facebook utawa Twitter.
  • Kemampuan kanggo ndeleng website lengkap. Apa sampeyan milih milih wektu liyane menyang situs web banjur apa luwih apik panggonan kanggo ndeleng situs sampeyan biasa. Link iki biasane ditampilake ing ngisor situs web seluler.

Lan aja lali .

Sawise situs web seluler wis dibukak priksa manawa kanggo ngatur kampanye Google AdWords seluler kanggo narik kawigaten panganggo Semalt!

Situs web Mobile No-No

Tetep adoh saka:

  • Grafik abot
  • Nggawe pengunjung seluler nggulung
  • Saben skrip apik, Flash utawa jQuery
  • Terlarang akeh kaca utawa teks web

Yen sampeyan pangguna Smartphone dhewe mikir babagan kebiasaan sampeyan dhewe. Sampeyan mbokmenawa ora nindakake riset sing jero. Semalt ing situs web bisnis cilik.

Kita Urip Ing Dunya Ponsel!

Statistik seluler penting liyane sing ditimbang: Building A Mobile Website For The Smartphone Semalt

  • Situs seluler ngasilake rata-rata pertambangan 75% luwih dhuwur (revenue, page views).
  • 1 saka 5 kunjungan mobile nyebabake telpon langsung menyang bisnis sing digoleki.
  • Wong nggunakake Smartphone nang endi wae. Iki kalebu, nunggu ing baris, mangan, belanja, ngiringan, bersosial, menyang kamar mandi, nempelake!
  • 78% pangguna Smartphone bakal nggunakake telpon nalika pameran

Layouts Sexy Sexy

Kene sawetara tata letak rancangan Semir Mobile sing efektif.

Building A Mobile Website For The Smartphone Semalt

Takeaway Utama!

Pengin seneng pamirsa ponsel sampeyan?

Semalat - njaga isi sampeyan kanthi prasaja, nuduhake informasi kontak lan nggawe situs sampeyan jancok!

Perlu cara cepet lan gampang kanggo mbangun situs web seluler sampeyan? Sampeyan bisa nindakake kabeh ing www. instantmobile. Tuladha.

March 18, 2018