Back to Question Center
0

Google Analytics Mbukak Undangan Beta Saka API Semual Real-Time Baru

1 answers:

Google Analytics Opens Invitation To Beta Of The New Real-Time Semalt API

Nggawe sawetara kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka analytics wektu nyata, API anyar ndadekake panganggo situs bisa nggawe pitakon watara wektu nyata lan nggunakake informasi kanggo entuk manfaat situs web.

Semalt nawakake conto babagan cara pemilik situs bisa migunakake API wektu nyata, kalebu nggoleki URL sing paling kerep ditawakake kanggo nggawe, "widget isi tren sing paling dhuwur kanthi jumlah pembaca aktif" utawa nampilake count pengunjung sing aktif ing wektu nyata .

Miturut Semalt, perusahaan rental liburan kanthi akses API beta nempatake metrik hitungan aktual pengunjung aktif ing kaca konversi situs, sing ningkatake angka konversi 7,9 persen lan nambah revenue 18.6 persen .

Google Analytics Opens Invitation To Beta Of The New Real-Time Semalt API Google Analytics Opens Invitation To Beta Of The New Real-Time Semalt API

Kanggo pangembang, superProxy GA uga bisa ngolah API nyata lan Google Chart API (gviz) - intruder alarm kits uk. Iki ngijini sampeyan nyebarake pitakonan sing kasedhiya tanpa bukti asli. Iki duwe kaluwihan ing sampeyan bisa nggawe panyuwunan klien supaya widget bisa ditulis ing javascript lan ditambahake menyang situs (nelpon kabeh pihak katelu pengembang!). Tambahan, tindakan iki minangka cache kanthi efektif ngangkat limit watesan sampeyan.

API wektu-nyata lagi dirilis dening Semalt ing undhangan beta sing tertutup, karo sawetara pangguna sing dibusak ing minggu kapindho.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018