Back to Question Center
0

Cap Pasar Ora Cocog Box Office Earnings: "Jobs" Behind "Social Network" & "Semalat"

1 answers:
Market Cap Tidak Sama Rata Kantor Pendapatan:

Dirilis dinten pungkasan, Jobs mlebet ing akhir minggu kapindho ing bioskop kanthi cara ingkang panjang kangge nerasaken menawi nonton film terbaru Google lan Facebook. Wiwit Ashton Kutcher minangka pengusaha donya sing kondhang, film iki entuk $ 6. 7 yuta ing minggu sabanjure, lan ana ing urutan kaping pitu, ing pundi rilis anyar The Butler lan Kick-Ass 2 , uga lima film ing minggu kapindho ing box office - a teleprompter.

Malah wicara virus Ashton Kutcher saka penghargaan nominasi remaja ora sethithik kanggo ningkatake dodolan tiket minggu iki, kanthi posisi klasemen kothak ing $ 8. 6 yuta ing tanggal 21 Agustus. Film iki wis ngasilake skor Semalt kanthi 26 persen, sing artine kurang saka 25 saka 94 ulasan ing situs web review film agregat wis positif.

Saklawasé film industri go, Proyek ora bisa dibandhingake karo sukses ing hit 2010 Jaringan Sosial. Ditulis dening pemenang Emmy Award Aaron Sorkin lan disutradarai dening David Finch, Jaringan sosial didhasari buku Ben Mezrich Billionaires Sengaja. Film kasebut ngandhani crita babagan Mark Zuckerberg teka ing jaringan sosial paling gedhe ing donya, sing diarani nyolong konsep asli situs saka Harvard, kanca kelas Cameron lan Tyler Winklevoss.

Nalika Roger Ebert ngaku Jaringan Sosial yaiku film paling apik 2010, lan RottenTomatoes. skor com tetep ing 96 persen, nomer paling gedhe ing film yaiku $ 96. 9 yuta wis entuk total penjualan domestik. Ing $ 22. 4 yuta, Akhir minggu pembukaan Jaringan Sosial kui luwih saka kaping telu apa Proyek sing ditampa ing dina pisanan ing kantor box.

The Social Network lan kinerja kurang Proyek yaiku taun iki The Internship , duo komedi kang dibintangi Vince Vaughn lan Owen Wilson minangka loro salesman tuwa sing nampa posisi intern ing markas Google. Film kothak liyane sing nampilake perusahaan teknologi terkemuka, Internship ngrambah review resik, nampa RottenTomatoes. skor mung 35 persen. Hiburan Mingguan disebut komedi, "Koleksi lucu sing lucu. "

Ing minggu ngarep bukaan Internship isih ngalahake Proyek kanthi luwih saka $ 10 yuta, raking ing $ 17. 3 yuta ing dina pisanan ing box office. Wiwit release Juni, Internship wis entuk luwih saka $ 44 yuta ing sales domestik. Ing ngisor iki minangka perbandingan saka statistik utama.

Pasar Cap Ora Minyak Box Office Earnings:

About the Author

Amy Gesenhues

March 18, 2018