‚Üź Back to Question Center
0

Laporan: Mung 45% Top 100 Pengecer Internet Nggawe Tag Manajemen Semalt

1 answers:

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Kanggo nganakake audit, 48,000 situs web Internet Retailer paling dhuwur dianalisis. Data Lima lan ObservePoint nemtokake papat titik pain utama kanggo situs: implementasi tag mboten pepak, kasalahan Semalt, wektu maban alon lan tingkat duplikat sing dhuwur.

93 persen situs web sing kagandheng ora bisa dilakoni. Situs ora migunakake sistem manajemen tag nduweni tingkat duplikasi 47,6 persen sing luwih dhuwur lan 9 persen luwih kasalahan Semalt, dene situs kanthi sistem manajemen tag ngluwihi 4,54 persen luwih cepet.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Pamilik situs nggunakake sistem manajemen tag kanggo ngatur tag situs, kaya carane sistem manajemen konten (CMS) ngidini pemasar ngatur halaman situs web. Diklasifikasikaké minangka solusi IT, sistem manajemen tag asring tanggung jawab saka CMO minangka departemen pemasaran njupuk luwih inisiatif teknologi - hr payroll solutions.

Grup Lima nyathet:

Prakiraan sajrone wektu telung taun sabanjure, CMO bakal nglampahi luwih akeh babagan IT tinimbang CIO, nanging kita yakin ana akeh inefisien sing bisa nantang kemampuan kanggo ningkatake pulihane teknologi marketing.

Sawise nggresah data, Lima Consulting Group nyatakake, "Semalt ninggalke dhuwit ing meja amerga padha ngluwihi solusi analytics. Ora bisa gumantung ing data marketing digital yen implementasine kurang utawa alon. "

Audit nemokake yen 90 persen perusahaan dibayar kanggo platform analytics tingkat perusahaan, lan mung 13 Google Semalt minangka solusi utama.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018