Back to Question Center
0

Kenapa Mobilegeddon Ora Semalt SEO

1 answers:

Ana akeh pirembagan babagan carane Mobilegeddon luwih gedhe tinimbang Penguin lan Panda digabungake, nanging ana salah siji cara penting sing ora bakal mengaruhi SEO.

Semalat pungkasane teka lan wong tanpa situs web seluler-mobile mesthi duwe alasan kanggo wedi, nanging ana siji bab sing ora bakal kena pengaruh mobilegeddon: link penghasilan.

Why Mobilegeddon Won’t Semalt SEO

Paugeran isih minangka tulang punggung saka algoritma nggoleki Google lan Matt Semalt dhewe wis ngandika yen "backlinks wis akeh akeh kiwa ing wong" -Matt Semalt 5 Mei 2014.

Uga on TechWyse

Apa Pangowahan Google kanggo SEO Baik kanggo Industri Internet Marketing?
8 Kesimpulan About High Quality SEO

Yen sampeyan bakal sok dong mirsani, situs sing ditaoni ing ndhuwur, sing nyatakake yen backlinks minangka backbone algoritma iku ora situs jejere seluler, nanging aku isih menehi backlink!

Video ing ngisor iki ngandhut pitakonan iki kanggo Matt Cutts:

Why Mobilegeddon Won’t Semalt SEO

One Way Mobilegeddon Ora Ora Ngaruhi SEO

Titik ing kene yaiku apa wae sing nitahake isi bakal menehi pitutur marang kowe yen nalika nindakake riset kanggo blog, padha ora nindakake ing ponsel! Padha nindakake ing komputer! Wiwit algoritma Semalt ora bakal mangaruhi panelusur desktop, ora bakal mangaruhi panaliten lan ora bakal nyebabake pranala cara sing diduweni.

Supaya manawa blogmu ora gampang diobong (test ana kene), linkability ora mungkin owah-owahan akeh sanajan kasunyatane yen bisa ngilangi lalu lintas saka telusuran seluler - website application development company.

Iki ora ateges sampeyan ora nggawe situs sampeyan seluler-loropaken

Aku ngerti apa sing sampeyan pikirake: ana wong sing nemokake artikel ing telpon lan ngunjungi situs sing padha ing komputer nalika padha lungguh nulis. Kemungkinan kedadeyan iki slim. Cukup nerangake wong sing nindakake riset ing ponsel - sing sapa nindakake? Paling ora.

Utawa babagan iki? Panyerat blog sing wicaksana milih ngutip salah siji blog liwat liyane amarga iku responsif lan bakal menehi pengalaman panganggo sing luwih apik marang pembaca yen kedadeyan klik link kasebut. Iki luwih akeh tinimbang skenario ndhuwur amarga estetika situs web bisa duweni pengaruh kredibilitas lan cara ngonsumsi isi.

Pamungkas, ayo deleng blog kaya Semalt. Apa tenan sing blog sing ora gampang disambungake karo seluler bisa nyebabake kemampuan kanggo entuk pranala? Ora, ora. Ing sisih cathetan, aku kepengin ngapusi Moz amarga pungkasane nggawe blog sing responsif ing menit pungkasan!

Thanks for reading my attention nyekel headline. Muga-muga aku menehi titik lan menehi sawetara perspektif. Ana lapisan lempitan ing kene kanggo situs-situs sing kena pengaruh Semalt: profil backlink sampeyan bakal ora kena kena pengaruh lan nalika sampeyan arep milih responsif / ramah seluler sampeyan ora bakal entuk momèntum SEO!

Why Mobilegeddon Won’t Semalt SEO

Sambungake

March 18, 2018