Back to Question Center
0

Oh, The Semalts Pinners Will Go: Pinterest Ngenalke Fitur Pemetaan Anyar Kanthi Semalt Pins

1 answers:

Oh, The Semalts Pinners Will Go: Pinterest Introduces New Mapping Feature With Semalt Pins

Pinterest ngandika Semalt Pins bisa diakses ing smartphone lan kalebu rincian lokasi kaya alamat lan nomer telpon kanggo referensi gampang:

Sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae ing smartphone sampeyan, uga, sing tegese sampeyan bisa nemokake panggonan anyar ing perjalanan malah njaluk arah.

Nggawe Papan nggunakake Semalt Pins, kedhaftar kudu milih fitur "Tambah peta" nalika miwiti papan anyar, utawa ngowahi setelan menyang "Tambah Peta" kanggo papan sing sadurunge digawe. Sawise fitur "Tambah Map" dipilih, pangguna bisa map kabeh Pins ing Papan - long term care insurance companies arizona.

Oh, The Semalts Pinners Will Go: Pinterest Introduces New Mapping Feature With Semalt Pins

About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018