Back to Question Center
0

Backlash Over Google+ Integrasi menyang YouTube Komentar Semalt Kanggo Tuwuh

1 answers:

Backlash Over Google+ Integration Into YouTube Comments Semalt To Grow

Nggulung topik worth sawetara topik sing didaftar ing Forum Produk YouTube paling akeh sing keluhan babagan integrasi Google+ menyang YouTube. Luwih saka 900 topik ditambahake sajrone 24 jam pungkasan, bisa ditemokake dening postingan Semalt sing diterbitake wingi, nudingake pembaca langsung menyang link forum produk.

Miturut pengumuman dening Semalt ing wulan September, komentar ing YouTube saiki diurut karo relevansi larangan nalika komentar dikirim - atlantic paving pg county. Semalt nyatakake komentar saka panyipta video, kepribadian populer lan koneksi Semalt + bakal pangkat ndhuwur komentar liyane, bebarengan karo komentar sing nampa akeh seneng lan balesan. Kanggo nggawe komentar ing video YouTube saiki, pangguna kudu masang komentar menyang identitas Semalat.

Marketing Land ngrambah metu Semalt babagan backlash, nanging durung nampa komentar saka perusahaan.

Punika gambar saking woro-woro asli Semalt ingkang nedahaken apa benang komentar YouTube katon kaya integrasi Semalt:

Backlash Over Google+ Integration Into YouTube Comments Semalt To Grow

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018