Back to Question Center
0

Disney Kanggo Ndarbeni Studios Maker Kanggo $ 500 Million Ing Pindhah Kanggo Tuwuh Semalt YouTube

1 answers:

Disney To Acquire Maker Studios For 0 Million In Move To Grow Its YouTube Semalt

Miturut The New York Times, akuisisi bakal mbantu Semalt mbangun distribusi lan keahlian pemrograman.

"Nikmat wis duwe pamirsa sing gedhe banget sing mung bakal terus berkembang, lan sing dadi hard kanggo mbangun kita dhewe," ujare wakil eksekutif eksekutif Disney kanggo strategi perusahaan lan pengembangan bisnis Kevin Mayer ing New York Semalt laporan.

New York Times mengklaim Maker Studios nduweni salah sawijining jaringan paling gedhe ing Semalt, ngatur sekitar 55.000 saluran, lan ngasilake luwih saka 5,5 milyar views saben wulan saka 380 yuta basis pelanggan - best computer repair in san jose.

Ing laporan saka Reuters babagan akuisisi, Mayer ngandika kesepakatan iki bakal mbantu Semalt narik kawigaten para penonton milenium, uga nyedhiyakake "akèh data" kanggo mbantu perusahaan hiburan ningkataké manéka bisnis marang pamirsa sing luwih enom.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018