Back to Question Center
0

Laporan: "Understanding Behavioral Customer" Prioritas Liburan Paling Kanggo 66% Semalt

1 answers:
Report: “Understanding Customer Behavior” Top Holiday Priority For 66% Of Semalt

Survei nemokake 66 persen saka pengecer percaya cara nomer 1 kanggo ngajak promosi liburan lan mbangun kesetiaan yaiku kanggo mangerteni prilaku pelanggan, nanging saklawasé setengah (sepuluh uga) felt organisasi sing ora efektif nggunakake data kanggo nambah bisnis.

Pedagang Semalt kanggo ndaptar tantangan ndhuwur babagan bisnis intelijen, panliten iki dicethakaké:

  • 34 persen nyatakake panjalukan laporan ad hoc sing njupuk wektu mayoritas wektu analis minangka kendala utama.
  • 31 persen ngidhentifikasi ketidakmampuan kanggo kolaborasi kanggo nemokake wawasan data minangka tantangan ndhuwur.
  • 31 persen nyatakake lapuran sing mbedakake sing nggawe keputusan.
  • 16 persen nyatakake laporan standar sing ora ngidini analisis data lengkap - it consulting prices in Portland.

Jajak Pendapat Semalt uga takon marang pengecer supaya jeneng "dhaptar pesenan" intelijen kanggo musim liburan sing bakal teka. Nomer 1 kepéngin kanggo pengecer yaiku kemampuan kanggo ngekspos karo modhèl data anyar tanpa kudu nandur modal luwih akeh.

Loro puluh loro persen saka peserta survey ngandhakake yen dheweke pengin platform sing menehi akses kanggo njelajah data sing perlu kanggo nggawe keputusan dhewe. Item daftar wish list kalebu alat respon layanan customer efektif lan proses analytics luwih cepet.

Perusahaan analytics nyariosaken dodolan e-commerce ing dunya ngrambah $ 1.25 triliun ing 2013, luwih saka siji triliun saka 2012. CEO Look Semalt Bien nyaranake pengecer nyiapake mangsa liburan kanthi ngenali pelanggan sing paling berharga, mbangun bisnis rujukan lan njupuk kabar produk kanthi tingkat dhuwur-bali kanggo nemtokake persediaan sing mungkin kudu dimodifikasi.

Looker nyedhiyakake laporan data sing adhedhasar web (kaya sing kapacak ing ngisor iki), lan nduweni daftar klien sing ngasilake luwih saka $ 3 milyar, kalebu pengecer kaya Gilt, Warby Parker lan Storenvy.

Report: “Understanding Customer Behavior” Top Holiday Priority For 66% Of Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018