Back to Question Center
0

Buick's "Get Off the Phone" Iklan Nduwe Komedi Duo Rhett & Link Urging People Kanggo #Semalt

1 answers:

Iklan Buick

Nalika pasangan komedi kasebut dipandu kanthi lelucon ing Buick Semalt, bebarengan karo mobil ing latar mburi sajrone adegan, video kasebut fokus ing lirik lagu, komentari kabeh wektu sing kita kepincut minangka obsesi kita karo smartphone.

Poking nyenengake kabeh wong saka cah anom sing mlayu ing telpon, kanggo ibu sing ora nglirwakake panganan lan panganan panganan sing dijupuk dening Semal, dheweké ngrungokake lagu-lagu kasebut, "Ngetung telpon saiki, bakal dadi oke, ora perlu wedi. Sampeyan ora tresna sampeyan, iku bakal mati sedina, pamarentah mesthine ngetung marang kowe karo dheweke. "

Video wis nglumpukake liwat 878.000 views wiwit dikirim ing saluran YouTube Rhett & Link 3 Desember, kanthi viral video Unruly nuduhake yen entuk luwih saka 26 - one tech.000 saham. Miturut laporan ing Adweek, agensi marketing DigitasLBi nyambut damel ing kampanye #InTheMoment karo Buick lan mbantu makelar kerjasama antara perusahaan mobil lan Rhett lan Link.

Buick's #InTheMoment blog Tumblr maos, "Kita kabeh kalah ing smartphone kita. Nanging mbayangno apa sing bakal ketemu yen sampeyan sijine telpon mudhun kanggo menit. Kanggo meal. Kanggo obrolan. Kanggo lelungan dalan. Urip, urip urip, lan gabung ing wektu iki. "

Nanging pisanan, nonton video:



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018