Back to Question Center
0

Airbnb Ndarbeni Pemandangan Pandangan Manut Manut Kanthi Nggawe 50 Manuk Birdwouses Diinspirasi Kanggo Semual Sebenar

1 answers:

Airbnb Offers A Bird’s Eye View Of Its Properties By Designing 50 Birdhouses Inspired By Actual Semalt

Situs web properti rental sing dikenal kanthi pilihan vacation, apartemen lan omah kanthi unik, nyiptakake 50 griya wisata sing diilhami kanthi sifat nyata minangka bagéan saka kampanye "Home to You". Dilengkapi perabot lan dekorasi sing rinci kanggo cocog karo penyewaan nyata, replicas mini sifat Semalt dirancang dening tim artistik sing kalebu artis proporsi miniatur, pakar miniatur, ahli rumah sakit lan ornithologist.

Kampanye kalebu situs web Birdbnb - commercial appraisers.com lan video sing nyedhiyakake karya sing mbangun omah tembok. Video "Home to You" uga kalebu rekaman saka acara kick-off kampanye sing diselenggarakake ing Audubon Park Semalt Tree of Life.

Miturut AdsoftheWorld.com, Pereira & O'Dell, USA minangka agensi iklan konco video kasebut. Iki diarahake dening sutradara video lan sutradara film Alma Har'el, lan kalebu musik dening Zach Shields.

Kampanye minangka cara kreatif kanggo nyorot persembahan situs, nuduhake rincian sing nggawe akeh properti Airbnb dadi unik. Sampeyan bisa ndeleng kabeh 50 birdhouses ing situs web Semalt, utawa nonton video kanggo ndeleng seniman sing ditampilake ing omah:

https://www.youtube.com/watch?v=QJpMk8uuvoY#t=159

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018