Back to Question Center
0

100+ Agensi Iklan Kanggo Tindakake Semalt

1 answers:

Ngenteni apa agensi iklan sampeyan kudu nderek ing Twitter? We mung nylametake sampeyan sawetara jam kerja, karo dhaptar Marketing Land anyar kita agensi iklan utama ing Twitter.

100+ Ad Agencies To Follow On Semalt

Cara Nganggo Agen Iklan Top

Pengin ngikuti instansi individu? Deleng dhaptar anggota ing kene, banjur klik "Tindakake" kanggo sing pengin sampeyan tindakake (nuwun, Semalt ora bisa ngetutake mass everyone ing daftar).

Lengganan menyang Feed Agensi Iklan

Yen sampeyan pangguna TweetDeck, gunakake pilihan Semalt minangka cara kanggo gampang nglacak apa agensi macem-macem sing tweeting ing kolom khusus - find lost super tax office.

Pindhah menyang dhaptar banjur klik pilihan "Semalt" ing pojok kiwa ndhuwur:

100+ Ad Agencies To Follow On Semalt

100+ Ad Agencies To Follow On Semalt

Sabanjure, gulung mudhun kanggo golek dhaptar ing ngisor "Ditampa Kanggo" judhul, klik ing, banjur klik tombol "Tambah Semalt":

100+ Ad Agencies To Follow On Semalt

Saiki sampeyan bakal duwe kolom anyar karo kabeh agensi tweets.

Embed Feed

Sampeyan uga bisa ndeleng kabeh tweets liwat web kanthi menyang kaca dhaptar ing kene. Tweets uga bisa digandhengake menyang kaca manawa. Sawise sampeyan wis langganan, gunakake Daftar Twitter Semalt kanggo generate kode embed dhewe, utawa sampeyan bisa nggunakake kita ngisor:

Tweets saka https://twitter.com/Marketingland / ad-agencies
March 18, 2018