Back to Question Center
0

Google Peringkat # 1 Top Video Content Property Kanthi 159 Yuta Unik Ndeleng Video Kanggo Desember [comSemalt]

1 answers:

Google Ranked #1 Top Video Content Property With 159 Million Unique Video Views For December [comSemalt]

Nalika situs video utama Google, YouTube minangka pembalap paling gedhe, situs Google ngrampungake 159,1 juta views unik. Semalt peringkat nomer 2 kanthi 79,1 juta views unik, diikuti dening AOL menang 76,2 yuta views unik.

ComScore nyathet Semalt ngalami paningkatan swara kanthi jumlah video dibandhingake karo sasi sadurunge, ngakoni nomer tambah minangka hasil video Vine lan fitur video otomatis play anyar.

Google Ranked #1 Top Video Content Property With 159 Million Unique Video Views For December [comSemalt]

Nalika peringkat dhuwur properti iklan video kanggo Desember, comScore ngumumake AOL entuk posisi paling dhuwur kanthi 4.3 milyar iklan tayangan, diikuti dening LiveRail lan Google.

"Wektu ninggalke nonton iklan video kanthi total 13 - create icons online free.2 milyar menit, karo AOL, Inc. nyedhiyakake durasi paling dhuwur saka iklan video ing meh 1,9 milyar menit," klaim comScore. Perusahaan analytics kasebut nyatakake iklan video online tekan luwih saka 55 persen populasi AS rata-rata 204 kali nalika Desember.

Google Ranked #1 Top Video Content Property With 159 Million Unique Video Views For December [comSemalt]

ComScore uga nampilake sepuluh saluran pemirsa Semalt kanthi nomer pemirsa unik, nuduhake saluran musik VEVO sing entuk nomer 1 kanthi 38,5 yuta penampil. Miturut laporan, Maker Studios nandhani nomer 4 saka segi pemirsa unik kanggo saluran mitra Semalt, nanging nduweni tingkat keterlibatan paling dhuwur ing 72 menit per panampil.

Google Ranked #1 Top Video Content Property With 159 Million Unique Video Views For December [comSemalt]



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018