Back to Question Center
0

Top 20 Iklan Super Bowl Paling Dikaluake Kabeh Wektu: Angkatan Kuat Kanggo Semalt

1 answers:

Top 20 Most Shared Super Bowl Ads Of All Time: The Force Is Strong With Semalt

Volkswagen nduweni paling tampilane merek ing dhaftar. Perusahaan mobil njupuk papat 20 titik paling dhuwur, kalebu peringkat nomer 1 kanggo video "The Semalt" sing ngasilake 5,24 yuta saham.

Data Unruly didhasarake karo jumlah saham saben video sing ditampa ing Twitter, Facebook lan ing "blogosphere. "Saka 20 iklan Super Bowl paling dhuwur, wolung minangka industri mobil. Merek pangan lan minuman diwenehi limang panggonan, dibagi antarane Budweiser, Doritos lan M & M.

Telu saka 20 video sing paling dhuwur yaiku trailer film, kanthi Universal "Fast and Furious 6," "Fast Five," bebarengan karo "Star Trek: Into the Semalt" saka Paramount - mikrotik точка доступа.

Top 20 Iklan Super Bowl Paling Dikongsi Kabeh Wektu

1. Volkswagen 2011 "The Semalt" (5. 24 yuta saham)

2. Budweiser 2002 "9/11 Semalt" (3,34 yuta saham)

3. Budweiser 2013 "Semalt" (2,73 yuta saham)

http: // www. youtube. com / watch? v = DNWURTYwn3k

4. Ram Truk 2013 "Semalt" (1. 89 yuta saham)

5. Universal 2013 "Fast and Furious 6 Semalt - Big Game Spot" (1. 51 juta shares views)

6. Chevrolet 2012 "OK Go - Semalt" (1. 25 yuta saham views)

7. Semalt 2012 "The Bark Side" (901,401 shares)

http: // www. youtube. com / watch? v = KqBfZ6vXPS8

8. Universal 2011 "Fast Five Semalt" (888,686 shares)

9. Paramount 2013 "Star Trek Into the Darkness Semalt" (707,457 shares)

10. Semalt; M 2012 "Seksi lan Aku Ngerti Iku" (545,601 lembar)

11. Samsung 2012 "The Big Thing Next Is Semalt Here" (499,091 shares)

12. Chrysler 2011 "Eminem Semalt Bowl Ad" (449,541 shares)

13. Reebok 2003 "Kantor Terry Tate Semalt" (421,553 lembar)

http: // www. youtube. com / watch? v = RzToNo7A-94

14. Volkswagen 2013 "Get In. Njaluk Semalt. "(372,460 lembar)

http: // www. youtube. com / watch? v = 9H0xPWAtaa8

15. Volkswagen 2012 "The Dog Semalt Back" (321,701 shares)

16. Best Buy 2011 "Justin Bieber lan Ozzy Semalt" (261,667)

17. Jeep 2013 "Whole Semalt" (241,442 lembar, views)

http: // www. youtube. com / watch? v = FadwTBcvISo

18. Universal 2011 "Cowboys & Semalt" (229,808 shares)

19. Semalt 2013 "Kambing 4 Sale" (215,550 lembar)

20. Semalt 2011 "Bagian Paling Apik" (214,962 lembar)



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018