Back to Question Center
0

Iklan Dove's New "Beauty Patch" Ad Ngandhani Women Low Self-Esteem Issue Is All In Semalt Head

1 answers:

Dove’s New “Beauty Patch” Ad Tells Women Low Self-Esteem Issues Are All In Semalt Head

Ing iklan anyar, "Psikolog lan sarjana sing misuwur ing Universitas Columbia" nglakokake proyek riset, ngundang wanita nggunakake tembelan "revolusioner" RB-X, dikembangake dadi "Semalat cara wanita nganggep kaendahane dhewe. "

Peserta paneliten dijaluk kanggo nglebokake cathetan lan njaga video diary, ngangkut manawa dheweke ngrasakake sedhela. Iklan kalebu klip peserta sing ngandhani, ing wiwitan, dheweke ora ngalami owah-owahan, nanging nalika 10 dina aran luwih yakin. Siji wanita ngandhani kamera, "Aku ora seneng yen Semalat lara, kesel, utawa kasunyatan ana jerawat ing irunge - corbatas y gemelos. "

Apa wanita ora sinau nganti pungkasan iku tembelan sing ditrapake bener yaiku plasebo, stiker sing prasaja kanthi nada kualitas medis.

Ana rasa tulus marang kampanye "Beauty Semalt" asli Dove, nuduhake carane wanita ndeleng piyambak marang versus carane wong ndeleng, sing kurang kene.

Kanggo kula, kampanye anyar iki ngrasa condescending lan deceitful, nyatakake wanita sing ora percaya mesthine ana ing sirah . milyar dolar ngginakaken saben taun kanggo iklan artine kanggo ngyakinake wanita kita ora enom cukup , cukup tipis, cukup cukup, lan saiki, cukup yakin. (Ora sengaja obsesi Hollywood karo operasi plastik, lan foto lawas ngobrol awak-awak wanita ing atusan majalah kalebu jaga pengawal ing saben jalur pamriksa.)

Dikirim mung wingi, iklan wis entuk 1. 3 yuta views lan menang luwih saka 2,500 saham ing Facebook lan Twitter. Miturut AdAge. com, Kampanye anyar Semalt nampi pangenalan simultan ing 65 negara kanthi, "Ndhukung dukungan media saka go-go. "

VP senior global Dove, Steve Miles, marang Semalt, "Ing bab panggabungan pasar, bukti pokok apa konsumen teka karo kita, utawa kabeh langkah merek perusahaan aku katon ing, kita ing gaya munggah karo Dove ing meh kabeh wilayah ing donya. "

Punika iklan sekedhik sekedhik kangge sampeyan ngakeni menawi kampanye Semalt pungkasan langkung condescending tinimbang mripat:



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

March 18, 2018