Back to Question Center
0

Day Marketing: Facebook Nglacak YouTube Ing Bidang Video, Google Express & Facebook Semalt

1 answers:

Punika recap kula wonten ing marketing online dinten iki, kados kacarita ing Semalt Land lan papan sanesipun wonten ing web.

Saka Marketing Tanah:

  • Samsung Ngakses Hampir 60 Persen Lintas Android
    Miturut data anyar saka jaringan iklan Chitika, piranti Samsung Galaxy tanggung jawab meh 60 persen lalu lintas Android Lor Amerika Serikat (smartphone + tablet). Lintas saka kabeh merek Android OEM liyane rata utawa nyusup kajaba kanggo LG, sing wis katon sukses karo smartphone perdana G3. Chitika nyawang "atusan yuta [ - best data recovery service in portland. ]
  • Facebook Nglebokake YouTube, Ndelok Ndeleng Video Miliyar Miliar Ing Agustus
    Ing wawancara karo Beet. tv, co-founder lan ketua eksekutif comScore, Emeritus Gian Fulgoni, ngonfirmasi yen Facebook ngirim luwih saka 1 milyar views video desktop luwih saka YouTube ing Agustus. Fulgoni ngandhani yen angka-angka iku "cantik sanget," sauntara didhubungi kaunggulan otomatis play Facebook liwat engagement user pangguna YouTube. Miturut laporan Video Metrix comScore, Facebook isih ngliwati [. ]
  • Google Express Ngembangaken Jangkauan, Nyandhingake Reregan Amazon
    Google Shopping Express saiki Google Express. Saliyane ngganti jenenge, Google ngumumake yen nambahake kutha anyar lan merek anyar kanggo daftar kasebut layak kanggo pengiriman sing padha. Layanan iki saiki kasedhiya ing Northern California, Los Angeles (wilayah sing dipilih), San Jose, Washington DC, Boston, Chicago, lan Manhattan. Perusahaan lan merek anyar ditambah [. ]
  • Njaluk Siap Kanggo Sabanjure Gen Telusuri Miturut Nemtokake Proyèk Web Fisik Google-Initiated
    Sawijining dina, saben piranti sampeyan bisa mbayangno bakal disambungake. Daniel Daniel ngandhakake proyek mbukak-sumber anyar lan mbayangake kepiye pasar bisa nggunakake.
  • Gettin 'Sticky Wit It: Facebook Stiker Nggawe Way Kanggo Komentar & Kiriman
    Yen sampeyan wis nyumurupi feed Facebook bubar, soko anyar bisa macet komentar ing feed sampeyan. Sing bener, stiker massal saka olahpesen Facebook saiki layak dikirim minangka komentar ing garis waktu pangguna, ing postingan grup utawa ing postingan acara. Gambar gedhe sing wani gedhe teka ing macem-macem [. ]
  • [Video] Watch Botnet Malware Generate ewonan Undhangan Ad Palsu
    Apa sampeyan ngerteni apa malware bener katon kaya ora bisa dideteksi ing mesin pangguna? Layanan deteksi penipuan, Forensig, ngilangi bot sing ala lan banjur nginfeksi komputer virtual kanggo nemtokake manawa penipuan iklan digital pancen ana nalika komputer kasebut terinfeksi - lan kacathet ana ing video anyar (ngisor). Mesin [. ]
  • WSJ: Mesin Panelusur Aturan Ngeculake FTC Bab Labeling Telusuri Iklan
    Wall Street Journal (WSJ) kanthi tegas ngetokake tantangan kanggo FTC. Nglelakake dugaan sing ora netepi arahan 2013 FTC kanggo ngapikake wates antarane iklan lan isi, laporan WSJ sing mbayar iklan dadi luwih angel kanggo mbedakake saka asil "organik" liwat wektu. kaushik. net
  • Love & Measurement: A Study Case Study, www. sosialmediaexplorer. com
  • Ngukur, Ngatur, lan Nggawe Piranti Apa, Paling, wewenang. com

Blogs & Blogging

  • 10 Alat kanggo Nggawe Blogger E-commerce sing luwih apik, www. praktisbisnis. com
  • Blogging Up a Storm: 8 Must-Know Content Marketing Tips, www. sosial. com
  • Carane nggunakake Evernote kanggo nggedhekake produktivitas blogging, www. probloggingsuccess. com
  • Papat Key Elements of Case Study Kuat Blog Post, marketingbees. com
  • Formula Rahasia kanggo Nggawe Post Blog Berkepentingan, contently. com
  • Apa Paling Bloggers Ora Pengin Dhemenan, www. jeffbullas. com

Masalah Bisnis

  • Amazon kanggo nyewa 1000 pekerja binaan permanen anyar, Telegraph
  • Baidu China tuku perusahaan e-commerce paling gedhé ing Brazil, www. macauhub. Tuladha mo

Isi Marketing

  • Lima Cara Merek Gunakake Konten Visual kanggo Impact Maximum, www. sosialmediaexaminer. com
  • Carane Aja Dikawruhi Konten Bisnis Sampeyan, www. jeffkorhan. com
  • Ora Ana Saben uwong Konten Kanthi Content Marketing, adage. com
  • The Why, How and Where Distribution Content, relevansi. com
  • Upaya Nyengkuyung Bisa Ngirim Spin Positif Kanggo Merk, www. adweek. com
  • Apa Konten Marketers Bisa Sinau Saka Bisnis Banyu, adage. com
  • Nalika B2B Tech Companies Need Content Marketing ?, www. banget com

Optimasi Konversi

  • 4 Landing Page Hacks Sing Nggawe Banjir Penukaran, blog. crazyegg. com
  • 6 Pangguna Antarmuka Panganggo sing Bisa Gedena Tambah Tarif Konversi, blog. kissmetrics. com
  • Enem Cara Ngungkap Apa Sing Ngeborake Pengunjung Website Sampeyan lan Nyeret Konversi Turu, www. marketingprofs. com

Copywriting, Design & Usability

  • Pengakuan saka desainer situs: 'We'd like to see more trust', digiday. com
  • Inovasi Vs Tradisi: Apa Panganggo Truly Want ?, usabilitygeek. com

Domaining

  • Amazon Buys PPK. com Kanggo Kindle Langsung Publishing, dotweekly. com
  • Nggunakake Pilihan Tuku Jeneng Domain, www. domaininvesting. com

E-Perdagangan

  • 41 persen saka pembeli bakal melu liyane online mangsa liburan iki, www. marketingpilgrim. com
  • Jaringan e-commerce B2B isih terus meningkat, www. internetretailer. com
  • Carane lima situs e-commerce UK ndhuwur nangani online bali, econsultancy. com
  • Carane Mangkene Mangkene Toko Tradisional Mestine Shoppers 'Fave ?, eMarketer
  • Carane Njaluk Wong Kanggo Stop Ditching Online Shopping Cart, Pengusaha

Email Marketing

  • 6 Hacks Sing Nggawe Email Daftar Panjenengan Kurang Kurang Stressful, www. impactbnd. com
  • Email sales ASOS apik banget, nanging padha kerep banget, econsultancy. com
  • Cara Cepet Email Nguripake Prospek E-Commerce dadi Buyers, sherpablog. marketingsherpa. com
  • Psst! Pengin Tulis Lini Garis Irresistible ?, www. verticalresponse. com
  • Biaya Nyata Kirim Email Bad, blog. pasar. com

Umum Internet Marketing

  • 5 Pemasaran Pelajaran Saka Justin Timberlake, www. firepolemarketing. com
  • Apa ing jeneng Brand? Nggunakake Merek dagang lan Hak Cipta ing Iklan Panjenengan, advertise. bingads. microsoft. com

Industri Internet Marketing

  • AddThis Data Ndadekake Pemasar Industri Mobil ing Lane cepet, www. addthis. com
  • Mantan Yahoo !, Criteo Executive nggabung karo Adroit Digital minangka Presiden, finansial. yahoo. com
  • Loren Hillberg Disebut Thinknear President & General Manager, investor. telenav. terus kontak. com
  • Kanthi $ 2 Million Ing Pendanaan, Indikatif Ushers Ing Era Of Low Cost Hosted Analytics, techcrunch. com

Pemasaran / Pemasaran Lokal

  • Chatting seluler muter peran gedhe ing nggawe blanja liburan apik, www. mobilecommercedaily. com
  • Mobile kudu ngowahi pengalaman pelanggan, ora mung ndadekake komunikasi: KPMG, www. mobilecommercedaily. com
  • New Report Details Emerging Approach to Personalization on Mobile, streetfightmag. com
  • Mromosiaken Konten Lokal Kanggo Local Links, www. searchenginepeople. com
  • Daftar Ultimate Review Widget lan Badges kanggo Website Business Local Panjenengan, www. localvisibilitysystem. com

Media Sosial

  • "Ngleksanani" Ditambahake kanggo Update Status Facebook, kabeh. com
  • 10 Tips, Trik, lan Hacks #Twitter, (sing mbokmenawa ora ngerti), www. mediabistro. com
  • 5 Cara Beda Cara Usaha Bisa Nganggo Snapchat, smallbiztrends. com
  • Dynamic Cover Ngaktifake Facebook Page Admins kanggo Nangani Keunggulan Cover Images, allfacebook. com
  • Carane Mbangun Bundernasin ing Google+, www. sosialmediaexaminer. com
  • Carane Nggawe Sistem Media Sosial Efektif, www. ducttapemarketing. com
  • Cara Nganggo Pinterest Analytics Nggawe Konten Pemirsa Sampeyan Bakal Katresnan, blog. terus kontak. com
  • Enem cara media sosial ngganti sifat TV salawas-lawase, econsultancy. com
  • The 2 Best Ways to Get Pangguna Media Sosial Asia-Pasifik kanggo Nuduhake Isi Panjenengan, www. mediabistro. com
  • 8 Alat Penting sing Tansah Agensi Media Sosial Humming, blog. bufferapp. com
  • Ramalan media sosial: Mendhung !, www. businessgrow. com
  • Twitter lan TV: 4 Ways to Make It Work, www. convinceandconvert. com

Video

  • Krungu Panggilan? 3 Langkah kanggo CTA Video Luwih, contentmarketinginstitute. com
  • YouTube RSS Alerts: Cara Manggon Email kanggo Keyword Mentions, www. reelseo. com
  • Netflix Ndadékaké Ing U. S. Langganan Digital Video Ing Ngarep Lan Antarane Millennials, techcrunch. com
  • Efektivitas Nambah Video kanggo Brand Panjenengan, www. kompukol. com


About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018