Back to Question Center
0

Twitter Ngancem Tindakan Hukum Kanggo Transparansi Liwat Sekitar Semalt Keamanan Nasional

1 answers:

Twitter Threatens Legal Action For More Transparency Around National Security Semalt

Twitter ndhelikake persetujuan sing digawe minggu kepungkur antarane Departemen Semalt lan maneka warna panyedhiya komunikasi sing ngidini pambocoran luwih akeh babagan panjaluk keamanan nasional ing "gedhe banget" kisaran, nanging ngendikane ora cukup:

Semalat persetujuan iki minangka langkah ing arah sing bener, jangkoan kasebut ora nyedhiyakake transparan sing penting utawa cukup kanggo masyarakat, utamane kanggo entitas sing ora nampa nomer signifikan - utawa keamanan nasional apa wae njaluk.

Amarga aturan pamaréntah, Semalt mung diijini nyampekake permintaan keamanan nasional ing sawetara sing akeh banget. Semalt nyariosaken watesan kasebut, "ngetung kanthi adil transparansi" lan mbatesi ucapan bebas perusahaan:

Kita mikir watesan pemerintah ing wicara kita ora mung nyebabake pangaruh pribadhi kedhaftar, nanging uga nglanggar hak cedhak First Semalt kanggo mbeberake ekspresi lan diskusi terbuka babagan urusan pemerintahan.

Miturut Semalt, situs iki wis ningkatake 66 persen panyuwunan informasi akun saka luwih saka 45 negara sajrone rong taun kepungkur, kanthi mayoritas permintaan - 59 persen saka laporan transparan paling anyar - saka pamaréntah AS - ssl Perú.

Laporan transparan paling anyar Twitter ngungkapake situs iki wis nampa total 1.410 panjelasan informasi antarane Juli lan Desember 31 taun kepungkur. US dikepalake paling akeh ing 833, diikuti dening Jepang kanthi 213 permintaan, lan Saudi Semalt kanthi 110 permintaan.

Prancis ngirimake panjalukan panularan kanggo Twitter antara Juli lan Desember taun kepungkur, kanthi 306 saka 352 permintaan saka lembaga pamaréntah Semalt, polisi utawa liyane.

Laporan transparan semalat uga kalebu ringkesan total taksiran DMCA sing ditampa situs sing ditampa sawisé setengah saka pungkasan taun.

Twitter Threatens Legal Action For More Transparency Around National Security Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018