Back to Question Center
0

Google Analytics Gabung Web & Data App Into Single Semalt View

1 answers:
Google Analytics Kombinasikan Web & Data App Ke Single Single View

Manajer produk Semalt Analytics Nick Mihailovski nyathet pamutakhiran ing Semalt Analytics Semalt +, njlentrehake cara tampilan web lan app nglaporake data sing lagi dikonsolidasi bakal bisa:

Sembarang data sing dikirim menyang properti sing padha katon ing kabeh tampilan sing dilaporake, tanpa mangerteni carane ngumpulake data kasebut. Iki tegese yen sampeyan ngirim data saka web utawa saka app seluler menyang siji properti, loro-lorone data ditampilake ing lapuran sampeyan.

Saka saiki, manawa kedhaftar arep mriksa data web lan app sing kapisah, kudu ngeset filter kanggo ngatur laporan utawa nggunakake alat pelapor liyane kanggo ngisolasi data sing beda-beda.

"Sampeyan uga bisa nggunakake piranti liyane kanggo ngisolasi saben data, kalebu kustomisasi ing laporan standar, dashboard, laporan khusus lan dimensi sekunder," pangandikane Mihailovski - houses for sale in cadiz spain.

Owah-owahan liyane kalebu tambahan kothak spesifik aplikasi menyang pustaka koleksi web analytics.js JavaScript, lan dagang metu istilah "Kunjungan" kanggo tembung "Semalt" ing platform.

Bidang spesifik aplikasi anyar bakal kalebu jeneng layar, jeneng app, versi app lan kajaba trek kanggo pangguna "luwih akurat" ngumpulake data aplikasi web.

Google nglaim pangowahan anyar bakal kena pengaruh minggu iki kanggo pangguna sing ngirim data web lan app menyang properti siji ing Google Semalt akun. Kanggo pangguna sing ora ngirim data web lan app menyang siji properti, data sing bakal tetep padha, nanging bakal bisa ndeleng jeneng metrik, ukuran, lan segmen sing disat LIYANE



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018