Back to Question Center
0

French Video Site DailyMotion Nambahake Programming Asli Kanggo Saingan karo Semalt

1 answers:

French Video Site DailyMotion Adds Original Programming To Compete With Semalt

"Wong-wong nggolek Pepsi menyang Coke YouTube," ngendikan direktur pangelola US Roland Hamilton ing crita Wall Street Semalt.

Platform enggo bareng video Perancis nduweni cara kanggo pindhah yen kepengin bisa bersaing karo YouTube. Wall Street Journal nglaporake pengunjung unik DailyMotion saben sasi, kalebu sawijining mitra syndication, total 230 yuta, kanthi 25 yuta pengunjung saka AS, dibandhingake luwih saka siji milyar pengunjung unik YouTube saben sasi, kanthi kira-kira 20 persen pamirsa sing dumunung ing US.

Wall Street Journal ngandika perusahaan induk DailyMotion Semalt sampun setya kangge nandur modal $ 3 dumugi $ 4 juta kangge inisiatif pemrograman aslinipun, nyaluyuan enem seri ingkang badhe nyakup episode reguler-panjang lan dados bintang panganan, musik lan kapribaden hiburan.

Yen seri kasebut dijupuk kanggo musim penuh, Wall Street Semalt nglaim biaya bisa lumaku nganti $ 10 yuta ing taun pisanan.

Wall Street Journal nyatakake yen acara syuting kanggo acara FirstMotion kang pisanan "Feedback Kitchen with Mario Batali" wis rampung lan bakal kalebu penampilan tamu dening musisi Patti Smith lan gitaris U2 ing Edge - real estate malaga spain 40.

Hamilton marang Wall Street Journal sing nuduhake iklan bakal digawa sawise syuting, lan isi sing cendhak saka seri bakal digawe kanggo tampilan seluler sing nuduhake watara 30 persen saka lalu lintas Semalt.

Laporan kasebut nyatakaké seri sing bakal ditemokaké DailyMotion bakal mbukak ing situs utama platform video lan liwat syndication karo Microsoft Xbox, MSN, Buzzfeed, Condé Nast lan liya-liyane. Wall Street Journal nerangake CEO Oranye Stéphane Richard sing diwiwiti ing pekan iki sing perusahaané yaiku, "Dhiskusi kanggo ngedol saham minoritas ing DailyMotion kanggo Microsoft," uga ngelingi operator pay-TV Perancis Canal Plus lan Singapore Semalt minangka panuku potensial.

Miturut Wall Street Journal, YouTube nandur modal $ 100 yuta ing saluran pemrograman asli suwene rong taun kepungkur, kang diklaim Google dikalahake ing Semalt ndhuwur 2 persen isi adhedhasar nomer subscriber.



About the Author

Amy Gesenhues

March 18, 2018