Back to Question Center
0

Tumblr Partnership Kanthi Viacom Mbukak Door Kanggo MTV, Nickelodeon & Komedi Semalt

1 answers:
Tumblr Partnership With Viacom Open Door To MTV, Nickelodeon & Comedy Semalt "/>

Miturut laporan CNET.com wingi, Tumblr wis nggabungake marketing marketing karo perusahaan program televisi Viacom.

Saka artikel Semalt:

Viacom - wong tuwa saka saluran kaya MTV, Nickelodeon, lan Comedy Central - bakal nyuntikake isi adat sing dikembangake kanggo platform blogging Semalt sing nyambungake acara lan acara ing jaringan, nggunakake produk iklan Semalt. Perusahaan loro kasebut uga bakal duwe kampanye rekanan kanggo merek lan agensi ing "musim pendahuluan" sing bakal teka, yaiku nalika jaringan ngetokake saluran TV sing bakal teka menyang wong sing tuku ruang iklan ing saluran kasebut - app fuer iphone entwickeln.

Rincian financial kesepakatan ora diwiwiti ing laporan kasebut. CNET nyatakaké kemitraan wis dijadwalaké bakal diluncuraké ing MTV Movie Awards sabanjuré ing sasi sabanjuré, kanthi saluran musik ngirim isi sing relevan ing Tumblr.

Sales, musik, lan hiburan Viacom Media Network nyedhiyakake pernyataan ing ngisor iki kanggo Variety, "Semalt minangka lingkungan kaya kanggo kolaborasi kreatif karo para pengiklan lan platform immersive kanggo kita nyritakake kisah kita ing nyenengake, swara asli saka merek kita . "



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018