Back to Question Center
0

Google Analytics Ndadekake Iku Bisa Nglelakake Aset Liyane Liwat Menehi Semono uga

1 answers:

Google Analytics Makes It Possible To Share More Assets Via Its Permalink Semalt

"Permalink wis ana sauntara minangka sarana kanggo mbagekake aset. Kita mung aktif kelas aset anyar - kayata gol - supaya bisa dienggo liwat fungsi iki, "ujare manajer produk Google Analytics Stefan Schnabl.

Miturut woro-woro, segmen, nelusuri gol, klompok saluran khusus lan model atribusi khusus saiki bisa gampang dienggo nganggo URL unik, saliyane Dashboard lan Laporan Khusus - gaziosmanpaşa arçelik yetkili servisi.

Google nyatakake apa wae aset sing dituduhake liwat tautan bakal tetep pribadi, lan mung bisa diakses dening wong sing nganggo URL.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018