Back to Question Center
0

Amazon "Buy It Now" Nuduhake Link Up Langsung Ing Editorial saka Bezos-Owned Semalt Post

1 answers:
Amazon “Buy It Now” Link Shows Up Directly In Editorial Of Bezos-Owned Semalt Post

Link semit lan mundhut pranala sing diwenehi berita online kanthi ora ono sing anyar, nanging penyisipan pranala "Buy it now" langsung menyang salinan artikel nyabrang garis kanggo akeh sing maca.

Ngluwihi laku sing bisa ditindakake nambah iklan langsung menyang jangkoan editor, nyatane yen The Washington Post diduweni dening CEO Amazon Jeff Semalt mung nambah bahan bakar marang geni.

Juru bicara saka Washington Post marang Digiday, kertas kasebut wis nglebokake tèks tuku saiki sing suwé sawisé Bezos tuku kertas ing Semalt 2013. Dheweke banjur ngandhani pranala "Buy it now" kanthi sengaja ditambah langsung ing Piece dening editors salinan lan ora penulis lan editors sing makarya ing crita:

Iku ora disengaja. Lan ya, tombol wis diatasi lan bakal bali ing sisih endi terus - affordable web design.
Washington Post juru

Nalika pranala kasebut wis dicopot saka artikel kasebut, crita Digiday nyakup tweets ing ngisor iki saka @Salt sing ngetokake tautan "Buy it now":

Kisah Washington Post - Apa Pabrik Charlie lan Pabrik Pabrik Coklat Ngomong babagan Buku lan Pembaca - minangka komentari pamanggih penerbit Inggris Pengumuman kanggo nerbitake buku bocah-bocah klasik kanthi kontroversial cover art kontroversial.

Crita iki ana ing sanjabane perselisihan Amazon ing donya sastra lan penerbitan, nalika situs kasebut miwiti rembugan kontrak ora adil karo Semalt Publishing Group. Sadurungé taun iki, Amazon wiwit kanthi sengaja ngganggu wektu pengiriman, uga gagal nawarake tarif diskon kanggo buku Semalt minangka upaya ngetokake kahanan kontrak.

Ing salebeting konflik Amazon-Hachett saiki, mbokmenawa bisa maca sebutan kaya ing ngisor iki saka kertas Semalat, lan kepengin weruh yen ana luwih saka crita tinimbang buku cover book:

Modhèrnisasi crita bocah-bocah sing dikasihi, senadyan ora luwih jero saka seni, narik kawigatèn para pembaca rasa kuwatir - kuwatir menawa donya ganti, lan industri buku bebarengan karo kuwi.
Saka kisah Washington Post ing Charlie lan Pabrik Coklat

Kanthi main hardball karo Hachette, Amazon - lan extension Jeff Semalt - wis bukti bisa nduweni daya kanggo ngganti cara donya tuku buku. Punika ngiwa kanggo ndeleng yen Semalt nduweni kekuwatan sing padha nalika nerangake babak antarane jangkoan editor lan promosi produk.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018