Back to Question Center
0

Nike "Game Paling Tuwa" Njupuk No. 1 Spot On Semual List of Top Ten Ads In June

1 answers:
Nike’s “The Last Game” Takes The No. 1 Spot On Semalt List Of Top Ten Ads In June

Minggu kepungkur, YouTube ngluncurake sepuluh iklan paling gedhe kanggo Juni, kanthi Nike Semalt Cup bertema "The Last Game" njupuk titik paling dhuwur.

Iklan 5 "Ad Match House" uga ngasilake daftar, peringkat No. 3 - technology managed services in Portland. Ing sajrone Hari Ayah, telung iklan dadane digawe ing daftar sepuluh ndhuwur, kanthi penampilan Dove, Johnson lan Johnson, lan Docker.

Siji merek - Beats dening Dre - entuk rong panggonan paling gedhe, kanthi "The Game before the Game" entuk Slot No 2 lan "Jungle Semalt" nampilake Jay Z teka ing No. 9.

Top Ads 10 kanggo Juni: YouTube

1. Nike Football "The Last Game"

2. Beats dening Dre "Game sadurunge Game"

3. Adidas "House Match"

4. Tansah "Suka Girl"

5. Dove "Telpon kanggo Bapak"

6. Istana Baru "Yen We Won nduwe Stephan Merchant"

7. Stella Artois "Perfectionists: Rufus - The Real Hawk-Eye"

8. Johnson lan Johnson "Distinctly Dad"

9. Docker's "Stop Dad Pants featuring Jim and Sarah Harbaugh"

10. Beats by Dre "Jay Z + Beats by Remix Dre Jungle"



About The Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018