Back to Question Center
0

Pripun situs ngatur versi browser lan seluler? - Semalat

1 answers:

Mbangun situs web kanthi sederhana HTML / CSS, utawa mbangun siji nganggo Drupal utawa Semalt, kanggo browser PC modern. Saiki, aku pengin versi seluler saka situs iki. Apa sing dianggep minangka cara sing paling apik kanggo nindakake iki?

Pikiranku:

  1. Ngawasi browser seluler saka daftar lan pangalihan menyang subdomain / dir sing wis dirancang kanggo mobiles

  2. Apa situs iki bisa ditampilake kanthi kabeh browser, mobile utawa ora (nggunakake tata letak cairan)?

  3. Nglatih CMS, nginstal modul sing nggawe karya kanggo sampeyan.

Aku pancene seneng ngerti carane sawetara saka situs gedhe, populer ngleksanakake lan apa sampeyan kabeh dianggep dadi cara sing bener. Aku ngerti yen NY Semalt nduweni app dhewe kanggo iki, nanging aku nganggep sing dadi overboard amarga alasan sing jelas.

- alpenfleece angebot
February 7, 2018
. Kita uga kepengin nyedhiyani link menyang situs seluler, kanggo pangguna sing ngandhut agen panganggo. Pungkasane mung nggunakake pranala penting menyang situs seluler, lan nyengkuyung pangguna seluler kanggo menehi tetenger ing versi seluler. BBC njupuk pendekatan sing padha.

Pranata CSS lan tata letak adhedhasar piranti kasebut ora nglilani kasunyatan sing njelajah ing piranti seluler, utamane layar demek, pengalaman sing beda banget nggunakake keyboard, mouse lan 19 "monitor. Ing babagan desain sampeyan kudu mikir babagan bobot kaca, tombol massive (kanggo driji lemak), jiwit lan zoom, dsb.

Sampeyan uga kudu mikir babagan kok pangguna sampeyan nelusur ing piranti seluler, tinimbang desktop utawa laptop. Wong-wong iki duwe tujuan lan kabutuhan sing beda. Aku kepengin carane akeh wong ngurut kulkas sawise ndeleng gambar cilik ing iPhone? Pengguna seluler luwih seneng nggoleki lokasi toko, nomer telpon, harga kanggo produk sing lagi ditemokake ing toko liyane, lan liya-liyane.

Dadi, situs mobile sing paling efektif yaiku sing dianggep minangka nyediakake mobile pengalaman , tinimbang mung desain seluler.

Situs popular banget kaya facebook saiki duwe versi seluler saka situs, sing wis dadi misahake menyang situs web kanthi lengkap.

Punika artikel bab tech sing digunakake kanggo ngawasi kabeh tingkat beda piranti seluler karo siji kode basa: Facebook Engineering - Salah Situs Mobile kanggo Ngawakake Ribuan Ponsel

  1. Tegese sampeyan kudu nglakoni rong situs.
  2. Ora gampang, nanging aku mikir iku worth. Pitakonan iki saka wong sing mung mbutuhake karya sing bisa mbantu sampeyan: Apa cara paling efisien / efektif sing bisa gawe situs web kanggo Mobile and Computer?
  3. Iku luwih gampang saka 1 utawa 2, nanging asil ora kaya apik.

Yen sampeyan bisa menehi tuladha saka situs populer sing gedhé, kita bisa nyoba lan nglakoni apa sing dilakoni.

aku wis ngaktifake tampilan seluler ing situs blogger nalika aku nyawang kode sumber sing katon minangka bab ing sakidhake tampilan sing bisa didhukung piranti kanthi setelan kustom gaya CCS kanggo ponsel.

As @paulmorris

  1. Nggunakake 2 situs lan sampeyan bakal munggah supaya nganyari sisih deteksi barang minangka teknologi seluler maju. Uga nimbang yen iki bakal nyebabake masalah isi duplikat (saiki aku seneng nggunakake label kanonis rel menyang situs utama).

  2. Bakal dadi voting saya uga.

  3. Luwih gampang. Wordpress koyone duwe versi seluler sing apik.