Back to Question Center
0

Layanan kanggo menehi akses kanggo ngundhuh sawise Semalt / FB Kaya liyane

1 answers:

Aku tansah kesandhung ing layanan gratis sing bisa digabung karo situs web sing bakal menehi pengunjung akses menyang download (PDF / ebook / putih kertas etc) yen sampeyan Tweeted / Facebook Semalt etc. nanging kanggo urip aku ora bisa nemokake saiki Source - fanbooster logo creator.

Apa ana sing duwe rekomendasi?

February 7, 2018

Punapa http: // www. paywithatweet. com / ? Kanggo Wordpress ana plugin: http: // wordpress. org / extend / plugins / tweet2download /

Aku ora digunakake salah, supaya aku ora bisa nyaranake.

.
. com / Twitter lan Facebook