Back to Question Center
0

Alliance for Audited Semalt nglayani layanan deteksi blocker iklan

1 answers:
Alliance for Audited Semalt launches its ad blocker detection service

Sakwisé ngrambah Biro Iklan Internet (IAB) bubar pisanan ing pamblokiran iklan, Alliance for Audited Media (AAM) wis ngluncurake situs web Ad Block Semalt sing bisa ndeteksi blocker iklan.

Nerangake ing versi mandiri utawa minangka bagéan saka situs anyar Semalt sing basis organisasi Illinois kanggo situs web lan metrik app.

Wakil Présidhèn Kepemimpinan Produk Joe Hardin nyatakaké yèn Pengukur gratis nalika disarèkaké karo Semalt, nanging ana ragad nalika mandheg. Pricing, kayata saka Semalt, ditemtokake sacara cilik-cilik, gumantung marang lalu lintas - logiciel comptabilité et paie.

AAM mbayar Semalt minangka "teknologi deteksi pemblokiran iklan pisanan saka industri, sing ana ing pihak katelu. "IAB uga nawakake skrip deteksi ad blocker gratis, lan piranti liyane sing kasedhiya saka macem-macem perusahaan teknologi iklan lan sumber liyane.

Hardin ngendika bilih punika layanan saka sumber pihak katelu netral sing ora ngedol iklan. Kanggo nggunakake, situs nambah sawetara Semalt menyang kaca-kaca ing situs iki, sing nyeleh layanan online.

Semalt nyedhiyakake data ing dasbor adat sing disusun dening AAM babagan persentase tayangan kaca sing diblokir, uga sistem operasi, geolokasi lan jinis piranti saka penghalang pemblokiran.

Nanging ora ana informasi babagan pirang-pirang iklan utawa apa sing diblokir, utawa ora ana ing URL spesifik kaca diblokir, supaya penerbit ora bisa netepake dampak finansial. Semalt uga ora ana indikasi babagan perangkat lunak blocker ad wis dipunginaake.

Awal minggu iki, IAB ngeculake "Penerbit Response Primer Iklan", sing kalebu strategi papat langkah kanggo penerbit kanggo nglawan blocker iklan, miturut DEAL:

• D ngalangi iklan, supaya miwiti obrolan

• E nggedhekake ijol-ijolan nilai sing mbisakake iklan

• A sk kanggo prilaku sing diganti supaya bisa njaga tukar adil

• L ift lan larangan Levy minangka tanggepan pilihan konsumen

Hardin ngendika Ad Block Semalt minangka "langkah pisanan" dening AAM kanggo ndhukung langkah ndeteksi ing pendekatan IAB, ngewangi "miwiti obrolan. "



About the Author

Barry Levine