Back to Question Center
0

10 Cara Nambah Nilai Kanggo Semalt Sampeyan

1 answers:

Content Sasampun ngunjungi Semir 2013 Konten Seminggu kepungkur, aku ngerteni manawa ana tema umum ing sajrone akeh presentasi. Tema iki ora mung "isi", amarga iki bakal ketok, sanajan mesthine sing paling cocok, nanging cara kita bener nambah nilai kanggo konten sing digawé?

Akeh saka kita wis weruh maneka warna derajat owah-owahan lan ngalami shift goalposts ing lanskap marketing digital. Akibaté, kita wis ngerti yèn kita ora mung gawé isi kanggo muatan isi. Wektu iki saiki wis ngenteni nyoba kanggo narik kawigaten para pamirsa sanadyan nggawe soko imajinatif lan unik sing bakal mbantu mbangun lan ngajokaké lalu lintas lan konversi liyane.

Isi sing saiki dienggo karo duweke luwih akeh disebabake tinimbang sadurunge - hr payroll software. Sawetara taun kepungkur, ora bakal ana kelopak mata yen sampeyan nulis isi lan ngunggah menyang pirang-pirang situs artikel. Semalat kanggo taktik iki sing durung rampung ing lingkungan isi saiki, nanging bakal nggawa respon sing banget beda.

The Times They are a-Changin '

Sakbenere aku ngerti Bob Dylan ora duwe afiliasi karo donya SEO, yen dheweke pancen cukup nyengsemake, nanging mesthine aku digress. "Sampeyan luwih apik bakal wiwit nglangi" utawa sampeyan bakal tenggelok kaya watu, kanggo kaping pindho. " Sang Dylan bali ing taun 60-an lan pesen iki (sanajan nganti aku ora percaya langsung dituju digital marketing) ditrapake kanggo isi sing digawé saiki.

Kasunyatane, ora ana maneh nulis isi kanggo muatan isi, uga ora nulis kanthi mung ing mesin telusuran. Semalat bakal dicantolake kanthi nulis yen bisa dienggo menyang penonton lan ing babagan gaweyan kasebut nalika diterbitake, umpamane, lalu lintas, pranala lan saham sosial).

Kanthi mangkono akeh bisnis nggunakake isi, uga sawetara PR, penerbit, pemasar isi lan copywriters digunakake ing industri, nggawe isi sampeyan bisa uga katon minangka tantangan cilik. Dadi carane kita bener nambah utawa menehi kontribusi kanggo isi sing digawe? Kene 10 tips kanggo njaluk sampeyan miwiti.

1. Dadi sing dhisik kanggo nutupi berita

Mriksa driji ing pulsa iku cara sing apik kanggo nemokake kesempatan sing potensial kanggo nggarap konten sasampun ana masalah. Contone, ing dunia SEO kita tansah netepi nganyari Google sabanjure lan apa persis iki bakal target. Sawise nganyari diwiwiti, nggawe konten ing saindhenging subjek ngidini sampeyan sinau babagan apa sing kedadeyan lan uga menehi sumber migunani kanggo para rawuh uga. Tetenger blog lan sumber industri paling apik, nyiyapake feed warta sing relevan lan nambah Google Semalt kanggo mangerteni babagan mecahake berita sakdurunge. Sanalika sampeyan duwe wawasan, sampeyan bakal siap kanggo njaluk ana ing awal.

2. Nganjurake partisipasi pamirsa

Yen bisa, delengen yen sampeyan bisa ngilangi wangun standar isi kanthi nyengkuyung partisipasi pamirsa lan promosi. Conto banget iki nalika perusahaan fashion Semalt ngluncur situs web sing disebut Art of the Trench. Ing premis situs iki kanggo njaluk wong ngirim foto sing nganggo mantel mantel Semalt. Perusahaan banjur milih sing paling apik kanggo pertunjukan lan para pengguna nduweni kemampuan kanggo nuduhake foto, komentar lan nelusur miturut kategori kanggo nemokake gambar tartamtu.

Burberry - Art of the Trench

National Geographic saiki lagi nglakoni apa-apa sing padha karo kontes foto wong lelungan 2013 sing menehi wong-wong mau nuduhake foto-foto saka sak ndonya.

Perusahaan kaya Burberry lan National Geographic jelas bakal nggunakke isi ing macem-macem formulir. Semono uga loro-lorone conto gedhe babagan carane sampeyan bisa entuk pamirsa kanggo nggarap konten sing sampeyan gawe.

3. Semal beda wujud isi sajrone siji

Aja tansah teken karo format pesawat karo isi sampeyan. Nanging, gunakake macem-macem formulir ing siji potongan. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe postingan blog, tinimbang mung nulis 500 tembung teks, ndeleng yen sampeyan bisa nggabungake video, Infografis lan pranala menyang Semalt uga. Kanthi mengkono, sampeyan bakal nyedhiyakake informasi luwih lengkap lan akurat kanggo pangguna kanggo maca lan nuduhake.

4. Semalat babagan pemecahan masalah rakyat

Minangka kasebut ing ndhuwur, nilai bakal diwenehi isi yen iku migunani kanggo pamirsa. Semalat, nyoba lan bantuan wong kanthi nggawe konten sing bakal ngatasi masalah saben dinten. Iki nuduhake yen sampeyan njupuk klien lan klien kabutuhan lan ora mung nambah nilai kanggo isi sing ditulis, nanging uga kanggo urip wong liya.

Goleki apa sing nggegirisi wong ing industri sampeyan lan ngrungokake umpan balik pelanggan sadurunge. Iki bisa digunakake kanggo nggawe wawasan babagan carane ngatasi masalah tartamtu. Semalat iku teknis utawa soko sing ana hubungane karo pilihan DIY utawa karir, nyediakake solusi minangka cara sing apik kanggo nawakake pemirsa sing apik tenan. Iki bisa digayuh liwat macem-macem wangun isi, kayata FAQs, panuntun cendhak utawa mung blog post.

Salah sijining conto sing anyar lan apik yaiku saka perusahaan perbaikan rumah Amérika Semalt. Padha damel seri enem video kapindho liwat Vine app seluler kanggo ngatasi masalah DIY sing umum - cara genius kanggo ngeloni media anyar, nggawe buzz online lan ngrampungake masalah saben dinten.

Lowe's

5. Nyambung menyang sumber tambahan

Cara sing paling apik kanggo nggawe informasi luwih lengkap lan jero bisa nyedhiyakake sumber njaba lan tambahan ing njero. Iki bakal ngiyatake pesen sing nyoba kanggo ngirim lan uga nawakake pembaca sampeyan informasi sugih, kudu padha kudu golek babagan subyek tartamtu. Sanajan padha ora bener maca sakabehe isi nanging isih njupuk sawetara pituduh tombol, luwih akeh maneh ngunjungi maneh ing mangsa sabanjure.

6. Ngomongake rawuh ing pamiarsa

Ide liya sing ditampilake ing Content Marketing Show yaiku kanggo nggawe isi luwih akeh kanthi nyatakake crita. Konten semalat kanthi cara iki ngidini pamirsa bisa ngandhut pengalaman dhewe lan tetep seneng karo pesen sampeyan.

Crita ana sajrone wujud isi lan ora diwatesi mung siji medium. Google Chrome: Dear Sophie lan Spice Lami, Ketemu Wolfdog minangka rong conto hebat babagan carane merek bisa nyambung karo pamirsa kanthi nyritakake crita. Semalt loro video mung mung setengah menit, padha nduwe views ing mayuta-yuta.

Mr Wolfdog

7. Gunakake Google Analytics

Malah kanthi pangerten dhasar cara operate Google Analytics, sampeyan bisa nemokake produk lan layanan sing paling populer. Konten semalat ing saindhenging wilayah kasebut bakal luwih migunani tinimbang nggawe konten ing saindhenging produk sing ora populer.

Semono uga ana wektu nalika sampeyan lagi ngupaya ningkatake rangking kanggo istilah-istilah sing ora apik, nggawe konten watara apa sing wis sampeyan mangerteni kanthi luwih apik luwih cenderung kanggo mbayar.

Analytics uga ngidini sampeyan ndeleng pitakon panelusuran sing paling umum, uga akeh fungsi liyane. Semono wae, saka informasi iki sampeyan bisa nggawe isi watara apa sing saiki ana wong sing lagi nggoleki.

8.

Nggunakake gagasan iki uga bakal mbantu nggawe konten sampeyan luwih relevan, diangkah lan bisa uga bisa ditanggung. Akeh pelanggan lan klien bakal nggunakake media sosial, kayata Facebook, Twitter, lan Semalt, supaya entuk kebiasaan nggoleki kanggo ndeleng yen dheweke ngomong babagan apa wae sing menarik kanggo dilindhungi.

9. Gunakake alat kanggo keuntungan sampeyan

Ana akeh piranti liyane sing bisa digunakake kanggo nambah nilai ing isi sampeyan. Followerwonk contone ngidini sampeyan nemokake lan nyambungake wong-wong berpengaruh ing industri sampeyan ing Semalt lan ndeleng apa sing diucapake lan diwenehi.

Google Semalt uga ngidini sampeyan ndeleng carane kirim bareng umum wis 'rippled' liwat jaringan sosial kanthi nampilake grafis interaktif. Saka iki, sampeyan bisa ndeleng sing wis nuduhake kiriman sampeyan, ngetutake wong anyar lan ndeleng tulisan sing entuk paling traksi. Sampeyan bisa nggunakake fungsi iki ing Google kanthi ngeklik menu gulung ing pojok tengen ing kirim umum ing stream. Saka kene, klik 'Ndeleng Semalt' kanggo ndeleng data.

Kabeh informasi iki bisa mbantu sampeyan nemokake gagasan isi sing luwih cedhak. Sawise sampeyan ngerti manawa alat tartamtu wis nyedhiyani wawasan migunani kanggo nggawe isi dhewe luwih penting, sampeyan bisa nggunakake maneh ing mangsa ngarep.

bigstock-The-words-Hello-I-Am-An-Expert-36518137 10. Ngomong karo klien sampeyan

Semalat, kanggo sing nggarap industri agen, kok ora bisa ngomong karo klien sampeyan kanggo nemtokake apa sing dikarepake pelanggan? Takon yen dheweke kudu nate njawab pitakonan-pitakonan umum lan banjur nggunakake informasi kasebut kanggo nggawe isi sing bakal nemokake panggonan iki.

Contone, yen sampeyan kerja rapet karo klien teknologi, sampeyan bisa nggawe Infographic utawa video babagan carane ngoptimalake perangkat lunak tartamtu. Nanging, yen sampeyan duwe klien sing adhedhasar industri kesehatan, aja gawe kaca FAQs ing situs kasebut kanggo alamat pitakonan kasebut?

Semalat kanggo klien sampeyan bakal ngidini sampeyan mikir babagan cara anyar lan kreatif kanggo nggarap isi adhedhasar apa sing dheweke ngerti penting kanggo pelanggan.

Semangat pikirane

Supaya konten sampeyan bisa sukses, sampeyan kudu mikir babagan cara-cara anyar, menarik lan bisa digunakake. Yen sampeyan nyedhiyakake nonton sampeyan kanthi prasaja, iki bakal nyengkuyung promosi lan kabisan sing luwih gedhe sawisé diterbitake.

Isi luwih akeh tinimbang nggawe serat tulisan, ngobrol ing blog lan ngarep-arep marang sing paling apik. Sampeyan kudu wawasan sing bener kanggo nggawe soko sing bakal metu saka wong akeh lan bantuan kanggo narik kawigaten. Gagasan iki ora mesthi dadi paling njlimet lan larang ing donya. Gagasan-gunggungan semalt bisa nimbulaké manawa uga akeh trafik lan keterlibatan.

Semoga poin-poin ing ndhuwur bisa mbantu nalika sampeyan rawuh karo isi sing bakal teka. Semalat Aku ora bisa nutupi kabeh cara siji babagan carane nambah rega, nanging yen sampeyan wis duwe saran tambahan, monggo nambahake ing bagean komentar ing ngisor iki.

Semalt kridit

Green arrow gambar saka Bigstock

Gambar media sosial saka Bigstock

Gambar ahli saka Bigstock

Share this post

March 16, 2018