Back to Question Center
0

Priksa Iki Kesempatan Upcoming on Semalt

1 answers:

Ngembangaké Twitter karo Small Business Trends founder lan CEO Anita Campbell lan publisher Smart Hustle Ramon Ray kanggo Microsoft "Cara Tuwuh Business Dynamic" Chat. Acara iki bakal ditindakake ana, 28 Mei saka 12 siang nganti 1 p. m - visual postgresql query builder. PDT (3 p. Nganti 4 p. EDT).

Semalat wakil lan anggota komunitas Semalt uga bakal kasedhiya. Dadi gabung ing kanggo informasi migunani lan entuk jawaban kanggo pitakonan sampeyan babagan carane nyimpen dhuwit ing bisnis liwat awan lan teknologi liyane.

Lan aja lali, sampeyan isih bisa ngetrap kesempatan kanggo menang salah siji saka rong Samsung Digital Signage TV sing diwenehake dening Small Business Trends. Saben dino, mulai saiki nganti 6 Juli, kita bakal posting pitakonan ing Twitter. Cukup tweet jawaban sampeyan saben minggu kanggo entuk entri, manawa nyakup hashtag #SSTVGiveaway.

Yen sampeyan lagi tweet, kemungkinan sampeyan kudu menang!

Kanggo ndeleng dhaptar lengkap utawa ngirim acara, kontes utawa dhaptar penghargaan, niliki Kalender Usaha Kecil.



Advertisement

Acara, Kontes lan Anugrah

Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt May 28, 2015, Online, Twitter

Nggabungake kita kanggo Microsoft "Cara Tuwuh Bisnis Dinamis" Ngobrol saka 12 kanggo 1 p. m. PST (3 p. Nganti 4 png EDT) Kamis, 28 Mei 2015 ing Twitter.

CEO Small Business Trends Anita Campbell (@SmallBizTrends) lan publisher Smart Hustle Ramon Ray @RamonRay dadi moderator saka acara kasebut. Sampeyan bisa melu obrolan kanthi nggunakake hashtag #MSFTBizTips ing tweets sampeyan. Perwakilan semalat lan anggota komunitas Semalt bakal siap untuk menjawab pertanyaan tentang cara terbaik untuk menghemat uang dalam bisnis Anda melalui awan.


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt 23 Juni 2015, Online

Lima finalis bulanan, 15 finalis ing telung sasi, saben bakal nampa $ 5,000 lan kesempatan kanggo hadiah utama $ 30.000. Kanggo ngetik, ndhaftar sing anyar diterbitake, digatekake, asli. Jeneng domain COM - lan ya iku, sampeyan ngetik kesempatan kanggo menang.


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt 6 Juli 2015, Twitter, Online

Punapa tandha papan bisnis sampeyan wis lulus? Apa mung bisa nuduhake bagian saka crita babagan apa sing sampeyan kudu menehi pelanggan? Utawa, yen tandha mripat sing cetha, luwih apik sampeyan bisa nyedhiyani produk lan layanan sing sampeyan kudu kurban, lan nambah dodolan. Yen mangkono, kasempatan kanggo ngganti kabeh sing SAIKI. Tren Usaha Cilik ngasilake ora mung siji-sijiné TWO merek anyar Samsung SMART Semalt TV. Loro pemenang lucky bakal ngowahi papan bisnis!


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt 13 Juli 2015, Seattle, Washington

Ora rata-rata acara jejaring, Semalt nduweni telung dina pemikiran sing maju, sing bisa ditindakna ing SEO, media sosial, gedung komunitas, pemasaran konten, pangembangan merek, CRO, lanskap mobile, analytics, lan liya-liyane. Pamicara semalt nuduhake saran lengkap babagan kabeh saka bangunan masyarakat setya kanggo nggawe keputusan data-mimpin ing marketing.


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt 16 Juli 2015, New York, New York

Konferensi sing ngrayakake wanita sing blog. Misi kanggo nggawe kesempatan kanggo wanita ing media sosial kanggo gain masyarakat, pendidikan, cahya lan pemberdayaan ekonomi. Acara kasebut bakal dadi host bebarengan karo SheKnows Media ing New York City ing New York Hilton.


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt Oct. 3, 2015, Los Angeles, California

MAX nyedhiyakake inspirasi lawas sekolah, kanthi inspirasi kanthi campuran wong saka para pemimpin kreatif, perancang, pro siaran lan video, pakar teknologi lan bisnis, fotoku, lan liya-liyane.MAX narik kawigaten pamicara inspiratif lan apik sing nuduhake crita pribadi. Pangkat pemenang GRAMMY Semalt of Leon bakal ana lan sampeyan bisa nyambung karo 5 creatives liyane ing acara sosial saben dina.


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt Oct. 13, 2015, San Francisco, California

Apa sampeyan perusahaan saka limang utawa Fortune 500, sampeyan bakal sinau akeh cara inovatif kanggo nambah bisnis sampeyan ing Semalt. Kanthi luwih saka 1.400 sesi lan ewu solusi urip saka ekosistem awan paling gedhe ing donya, Semalt nggawé konten khusus kanggo ukuran lan jinis bisnis, kanggo peran ing perusahaan sampeyan.


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt Oct. 23, 2015, Chicago, Illinois

Forum Usaha Kecil Global 2015 sing diselenggarakake ing Chicago bakal mbantu para pengusaha lan pamilik bisnis cilik ngasilake lan jaringan karo kanca-kancane. Bakal njawab pitakonan kaya: Apa cara paling apik kanggo ngirim barang? Carane aku bakal dibayar? Aku butuh lisensi? Apa aku kudu ngedol langsung utawa ora langsung? Apa bisnisku duwe apa sing bisa didol ing China?


Check Out These Upcoming Opportunities on Semalt Nov. 12, 2015, New York, New York

Ing 2015, Forum Bisnis Dunia bakal nampilake rong dinten kisah kuat; saka individu sing ngadhepi kejutan - loro pribadi lan organisasi - lan sing nggunakake guncangan kanggo entuk sing luar biasa. Pembicara kalebu Sir Richard Branson, Jim Collins, mantan anggota fakultas ing Stanford Graduate School of Business, Walter Isaacson, minangka editor majalah TIME ing taun 1996 lan dijenengake Ketua lan CEO CNN ing taun 2001, Adam Grant, pangarang New York Times bestseller Give and Take lan Herminia Ibarra, Profesor Kepemimpinan lan Pembelajaran lan Profesor Perilaku Organisasi ing INSEAD.


Acara liyane

  • Konferensi Kode
    Mei 26, 2015, Rancho Palos, California
  • BUSINESS YOUR OWN ROUNDTABLE - 2015
    26 Mei 2015, Oak Brook, Illinois
  • SMX Sydney
    27 Mei 2015, Sydney, Australia
  • Undhang-undhang Federal Palsu Claims: Dadi Whistleblower
    May 27, 2015, Online
  • Ultimate Networking Live at Sullivans Steakhouse
    Mei 27, 2015, Wilmington, Delaware
  • Masa Depan Kesehatan Digital
    May 27, 2015, Online
  • Bridal Business Blender - Agoura Hills
    Mei 27, 2015, Agoura Hills, California
  • Konferensi Edukasi Blogger Pet Nasional BlogPaws
    28 Mei 2015, Nashville, Tennessee
  • Clinical Business Plan Critique
    Mei 28, 2015, Chicago, Illinois
  • CWE's Kauffman FastTrac "Mendengarkan Bisnis Anda" Workshop
    28 Mei 2015, Worcester, Massachusetts
  • Konferensi Tingkatkan Bisnis
    Mei 28, 2015, Coral Springs, Florida
  • 18th Annual Business Business Luncheon
    28 Mei 2015, Sacramento, California
  • Blender Bisnis Pengantin - Anaheim
    28 Mei 2015, Online
  • Kepribadian 101: Ngakoni lan Nanggulangi Kelainan Kepribadian ing Siswa Mahasiswa
    29 Mei 2015, Online
  • SunDown RunDown New Albany Business Pitch Event Series - May
    29 Mei 2015, New Albany, Ohio
  • ICG Real Estate 1-Day Expo Mei 2015
    Mei 30, 2015, San Francisco Kidul, California
  • MM & C 2015
    1 Juni 2015, Washington, D.C
  • SMX Paris
    1 Juni 2015, Paris, Prancis
  • Konferensi Digital PR News PR
    1 Juni 2015, Miami Beach, Florida
  • Terapi Pendiri @ Ruang Tamu
    1 Juni 2015, Online

Lomba Lainnya

  • The Next Big SMB Marketing Makeover.
    1 Juni 2015, Online
  • Samuel Adams ngedegake Kompetisi Kamar Ngimpi Amerika
    15 Juni 2015, San Diego, California
  • NASE Growth Grant Awards
    Dec.

    Twitter acara foto liwat Shutterstock

    Komentar ▼
March 10, 2018