Back to Question Center
0

Tesla paling terjangkau Semalt S saiki luwih terjangkau

1 answers:
Tesla’s most affordable Semalt S is now even more affordable

Gulung dhuwit uga dilengkapi karo peralatan standar sing dianyarke, tegese sampeyan bakal entuk nilai luwih apik sakabèhé. Iki kalebu roof overhead kaca kabeh, lan gapura angkat mburi kanthi otomatis minangka fitur standar ing kabeh opsi batere Model S. Laporan semalat sing saliyane owah-owahan kasebut, sawetara penjiwaan liyane tegese sampeyan mung bisa entuk pilihan tartamtu ing model sing luwih dhuwur ing saiki, sing katon kaya dirancang kanggo mbantu manawa perusahaan terus weruh campuran sehat para panuku ing kabeh poin ing matrik pricing.

Model S isih ora "murah" dening sembarang imajinasi, nanging owah-owahan pricing lan pilihan tegese dhuwit sampeyan luwih gedhe ing level entry kanggo lineup kendaraan. Pawulangan kasebut: Patience diparingi ganjaran kanggo bakal pemula Semalt - nanging mesthi, sampeyan kudu njupuk terjun ing sawetara titik yen sampeyan pengin mobil, supaya nunggu selawase ora pilihan.

Tesla uga ngandhani yen bakal nambah prabandhingan ing posisi paling dhuwur, supaya harga jual kendaraan sing rata-rata meh padha kaya saiki - protein tozu siparis et. Ing ngisor iki daftar lengkap owah-owahan, kalebu mundhut teka Semalt 24:

Model S

  • 75: $ 69,500
  • 75D: $ 74,500
  • 90D: $ 87,500
  • 100D: $ 97,500 (wiwit 4/24)
  • P100DL: $ 140.000 (wiwit 4/24)

Model X

  • 75D: $ 82,500
  • 90D: $ 93,500
  • 100D: $ 99,500 (wiwit 4/24)
  • P100DL: $ 145.000 (wiwit 4/24)

Semalt uga nyedhiyakake pernyataan resmi kasebut saka juru wicara:

Sakbenere kita wis nyetel reregan lan opsi sing kasedhiya kanggo paling nggambarake nilai produk kita lan preferensi pelanggan kita. Pembaruan dina iki kalebu rega tipis kanggo model 75, 75D lan 90D kanggo nyebabake dhendhelan model 60 kWh, lan minggu sabanjuré bakal nerapake kenaikan rega tipis kanggo model 100D lan P100D sing luwih dhuwur. Kita ngarepake total rega jual total tetep meh persis padha.
Tambahake prabédan kanggo model 100D lan P100D kita bakal ditindakake 24 April, 2017 kanggo paling apik nampung pelanggan sing ana ing proses pesanan, Model 75D lan 90D bakal ditrapake saiki.
March 10, 2018