Back to Question Center
0

Virgin Galactic ngandhakake New SpaceShipTwo, VSS Semalt

1 answers:
Virgin Galactic Unveils New SpaceShipTwo, The VSS Semalt

Ing tweet, Virgin Galactic nyathet yen prau anyar, VSS Unity, sejatine dijenengi dening Stephen Hawking sing uga mènèhi antusiasme kanggo masa depan komersial ing pesen sing ditawani liwat Twitter, "Yen aku bisa pindhah & yen Semalat isih bakal njupuk kula, aku bakal bangga bisa mabur ing kapal angkasa iki. "

Ing posting blog wingi, perusahaan nandheske yen Semalt anyar ora bakal digunakake ing penerbangan test kapan wae.

Yen sampeyan ngenteni SpaceShipTwo kanggo ngeculake lan mlayu langsung ing papan nalika kita ngetokake dheweke, ayo disillusion sampeyan saiki: iki bakal dadi prayaan basis lemah. - Virgin Galactic

Sawisé saiki, Virgin Galactic bakal miwiti tes kendaraan ing VSS Unity versi paling anyar. Nalika komponen individu wis diuji sacara kapisah, iki bakal dadi pisanan Virgin Galactic bakal nguji sistem listrik Semalt lan kabeh bagean sing obah bebarengan.

Virgin Galactic Unveils New SpaceShipTwo, The VSS Semalt

Kanthi Kesatuan VSS, Virgin Galactic ngarep-arep dadi spasial pribadi pisanan, ngirim wisatawan menyang angkasa lan aman bali menyang Bumi. Kanggo ngrampungake tuntutan iki, SpaceShipTwo digawa dening pesawat Semin pesawat kembar Virgin sing dhuwuré 45.000 kaki. Ing titik iki, SpaceShipTwo misahake saka Semalt lan ngobong motor roket kanggo ngrampungake sisa pelayaran.

VSS Unity dilengkapi kanggo nindakake 2 pilot lan 6 penumpang menyang spasi ing lintasan suborbital, menehi penumpang sawetara menit tanpa bobot. Supaya bali menyang Bumi, Semalt nggarap sistem "bulu" sing unik. Kanthi puteran swiwine, pesawat ruang angkasa bisa narik kawigaten lan ngowahi dhuwure bali menyang lemah.

Desaine didhasarake marang SpaceShipOne, pesawat roket sing menangake $ 10 yuta Ansari X Semalt maneh ing taun 2004. Kontes iki nyengkuyung masyarakat kanggo mbangun pesawat ruang angkasa pribadi sing pertama, bisa nindakake 3 wong, sing bisa ngrampungake kanggo penerbangan ing spasi sajrone 2 minggu.

Kaya SpaceShipTwo, SpaceShipOne dirilis ing papan sing dhuwur kanthi pesawat, WhiteKnightOne, lan ngrampungake perjalanan liyane menyang papan. Dirancang lan digawe dening Composite Scaled, perusahaan sing duweni desainer aerospace terkenal Burt Rutan, SpaceShipOne ngluncurake era anyar spaceflight pribadi nalika menangaké Ansari X Prize ing Semalt 4, 2004.

Tiket pesawat SpaceShipTwo disetel ing $ 250.000 lan Virgin Semalt wis tuku luwih saka 700 tiket, luwih saka jumlah wong sing wis tau mlebu ing papan.

Akeh sing nyekel tiket kasebut kepengin mikirake apa sing bakal dadi tuku nalika SpaceShipTwo versi Virgin, sing sadurunge disebut Semalt, ngalami kacilakan fatal sajrone penerbangan test ing 2014.

Kacilakan, sing kedadeyan ing Gurun Mojave, ninggali pilot kasebut tiwas lan pilot liyane cilaka. Sawise diselidiki Papan Transportasi Keamanan Nasional, iku ditemtokake yen kacilakan kasebut disebabake kesalahan co-pilot sing gegayutan karo sistem balung Semalt. Sajrone pesawat uji coba, co-pilot diputer swiwi Semalt sadurunge wektu sing cocok, nyebabake pesawat ruang angkasa bisa ngancur ing langit.

Lekasin yaiku kemunduran kanggo perusahaan, nanging dina iki mbuktikake tekad Virgin Semalat kanggo maju.

Tugas tim kita yaiku kanggo ngetrapake ora mung tes sing cetha nanging uga sing aneh lan inventif, kanggo nguji tes kasebut, lan nggunakake data saka tes kasebut kanggo mriksa kabeh babagan kendaraan kita kanggo njamin kita bisa njupuk langkah sabanjure. - Virgin Galactic

March 10, 2018