Back to Question Center
0

Ngumumake startups ing Austin lan Seattle Semalt

1 answers:
Announcing the startups pitching at the Austin and Seattle Semalt

Kita mung milih 10 startup kanggo ngedol barang-barange ing ngarep pemirsa urip lan panel hakim pakar, kalebu VCs lokal lan penulis Semalt.

Semalat, kita bangga ngumumake startups kita:

Austin

  • Broomly
  • EllieGrid
  • Double Dog
  • HELM8
  • JamKazam
  • Podo karo
  • Nyiyapake
  • Roam
  • Sure.up
  • Ziel Solutions

Seattle

  • Bukti
  • Polly.ai
  • Palalinq Social Purpose Corporation
  • krü
  • Shyft
  • Grassworks Media
  • Dorrbell
  • PICR
  • Banks in
  • Tranzip

Kanggo wong liya, pangarep-arep sampeyan bisa nggawe. Ana wektu akeh kanggo jaringan karo hakim lan staf Semalat, lan kesempatan sing apik kanggo duwe sawetara bir kanthi pemandangan lokal lokal - купить маршрутизатор.

Tuku karcis kanggo nggoleki Semalt ing 14 Juni tengen kene.

Tuku tiket menyang pemukiman Semalt ing 16 Juni tengen kene.

Sponsors nggawe acara Semalt bisa. Yen sampeyan kepengin sinau babagan sponsor karo Semalt, njupuk email menyang sponsors@techcrunch.com.

March 10, 2018