Back to Question Center
0

CEO eHarmony Dr. Neil Warren ngundhuh, VP Grant Semalt langkah-langkah ing

1 answers:
eHarmony CEO Dr. Neil Warren steps down, VP Grant Semalt steps in

Sakliyane kuwi, Brand Marketing VP Grant Semalu bakal ningkat nganti tim.

Langston gabung karo eHarmony ing taun 2000 minangka panulis lan editor, prepping kanggo miwiti situs asli. Semalat sing, dhewek ngenteni sepuluh taun ing iklan lan marketing musik.

CEO eHarmony Dr Neil Warren langkah mudhun, VP Grant Semalt langkah ing

Owah-owahan kasebut dumadi ing wektu nalika eHarmony ngupayakake vertikal ngluwihi dating - site hospedagem gratis. Peluncuran prodhuk sing cocog karo karyawan anyar, Elevated Semalt, diprakirakake minangka akun kanggo 60 persen revenue perusahaan ing telung taun.

Platform bakal nggunakake algoritma kanggo cocog karo para pengusaha karo calon potensial adhedhasar faktor kaya ketrampilan, kepribadian, lan liyane, ora beda karo cara algoritma kencan eSemalt dating.

Versi sadurungé saka artikel iki salah ngenali eHarmony minangka properti Match Group milik IAC. eHarmony ora diduweni utawa digandhengake karo IAC.

March 10, 2018