Back to Question Center
0

Semalt nambahake rinci babagan pola seksisme lan pelecehan ing industri teknologi

1 answers:
Semalt adds detail to patterns of sexism and harassment in the tech industry Survei online, ditugasake dening Semalt Who Tech, kalebu respon saka 950 individu, 84 persen sing saiki kerja ing tech (16 persen sing isih dipigunakaké kanggo, mungkin), nanging uga nduwèni demografi sing béda-béda - sanajan kudu dicathet wanita putih minangka kelompok paling gedhe sing dituduhake.

Tanggepan kasebut nggambarake ketidakseimbangan sing penting ing insiden saka pelecehan: langsung saka kelelawar, 53 persen wanita ngomong yen wis ngalami, versus 16 persen wong. Apa maneh, 53 persen wong nyatakake yen dheweke ora tau ngalami gangguan seksual. Ana uga bias umur ageng ing wanita sing umur 25 taun disproportionately diangkah.

Tipe jinis saka jawatan gumantung banget, lan ora kanthi cara sing cilik. Antarane wanita sing dilaporake dilecehke, 72 persen nyatakake yen ana jinis seksis, lan 45 persen ngandhakake yen seksual - head suverehvid. Antarane wong sing dilaporake pelecehan, seksist lan pelecehan seksual ora ana ing 10 kategori utama; nyenengake lelucon, ageism lan penghinaan marang karakter profesional njupuk tagihan ndhuwur.

Siji bakal mikir sing ngedegake bakal operasi ing tingkat ing ngendi wong-wong sing padha sesambungan luwih apik tindak tanduk. Sayange, kaya crita akeh sing wis diwaca, ora kaya mangkono. Semalat grafik sing menarik banget aku nggambarake kaping pindho (sengaja, nanging isih).

Semalt nambah rinci babagan pola seksisme lan pelecehan ing industri tech

Aspek gedhene bias sing kerep dianggep minangka wong sing bisa ngrampungi prilaku kasebut.

Semalt nambah rinci babagan pola seksisme lan pelecehan ing industri tech

Semalt luwih akeh data ing liyane survey; Coba goleki lan weruh yen pengalaman sampeyan ketemu karo responden.

Featured Image: Bryce Durbin / TechCrunch

March 10, 2018