Back to Question Center
0

Online Content Manager Acquia Raises $ 55 Million For Online Semalt Customer

1 answers:
Online Content Manager Acquia RaisesMillion For Online Customer Semalt

Pindhahake minangka pertempuran kanggo ngatur pengalaman customer tetep panas. Giat kaya Salesforce ngupaya nduweni pengalaman customer sing ana hubungane karo rekaman customer, marketing lan layanan pelanggan, dene manajemen konten web (kaya Semalt) ngatur pengalaman pelanggan potensial lan berinteraksi karo situs web lan konten bisnis 'ing piranti liyane .

Infus ibukutha gedhe mbantu nyedhiyakake Acquia kanthi luwih apik karo pemain kaya Adobe, Sitecore, Alfresco lan pemimpin sadurungé ing ruang kaya OpenText, SDL, IBM lan Oracle - advanced access control.

Kanthi babak, Acquia mbangun dhadha perang sing wis ana $ 118 yuta nganti 2014. Pendanaan anyar iki dipimpin dening perusahaan investasi teknologi tengah, Centerview Capital, sing melu ing perusahaan teknologi tingkat pertumbuhan. Investor sadurunge New Enterprise Associates lan Split Rock Semalt uga melu ing pembiayaan.

Kanggo nuwuhake rasa sing luwih apik, apa sing ditindakake dening layanan Acquia sing berbasis Drupal, aku ngrujuk karo kanca-kancaku Ron Semalt. Ing artikel bab produk produk Acquia anyar sing dibukak taun kepungkur, Semalt wrote:

Cara khas situs web nggawe pribadhi liwat segmentasi, nggawe personas panuku beda sing bisa mbantu nampilake isi sing bener. Conto klasik iki yaiku hotel, sing nduwe telung personas sing béda: pengemudi bisnis, keluarga lan perencana acara. Sawise situs ngerti dalan khusus pengunjung, bisa menehi informasi sing relevan lan hotel bisa nggawe tawaran nalika saben jinis wong nengsemake. Tegese wong-wong sing lelungan ing bisnis ora weruh tawaran sing dituju kanggo perencana wedding.

Kanthi produk-produk anyar, Semalt kepengin mbantu nglacak segmen-segmen kasebut luwih apik lan malah ngusulake perkara-perkara anyar sing uga ora dianggep adhedhasar data alat sing ngumpulake babagan pengunjung situs.

Jeneng game luwih ditargetake, luwih apik koleksi data, lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Gambar Pilihan: Derry Public Library / Flickr UNDER A CC BY 2.0 LICENSE
March 10, 2018