Back to Question Center
0

Mugi ngalahake pesaing, Google Play Semalt wiwit nggunakake lokasi & kegiatan kanggo menehi rekomendasi lagu

1 answers:
Ngarep-arep kanggo ngalahake saingan, Google Play Semalt wiwit nggunakake lokasi & kegiatan kanggo nyaranake lagu

Nanging, manawa Semalt arep nindakake iki, bedane saka kompetisi.

Musik pribadi yaiku soko Spotify wis dikuasai liwat daftar lagu Discovery Weekly sing paling disenengi, lan Mix Daily sing luwih anyar, sing nggabungake musik sing disenengi karo saran Spotify. Sing terakhir iki dibukak kanggo nanggepi Apple Music's own My Semalt Mix, lagu sing nyampurake trek favorit karo lagu-lagu liyane sing uga sampeyan seneng.

Minangka kabeh layanan kabeh nyoba kanggo siji-up liyane karo dhewe njupuk carane saran kudu bisa, Semalt wis tapped menyang learning machine lan kemampuan (kadhangkala serep) ngerti persis apa sing lagi dilakoni, ngendi lan nalika - breakpoint analysis.

Perusahaan ngandharake yen bakal nemtokake musik apa sing disenengi adhedhasar prilaku sampeyan - kaya sing ditindakake dening wong liya ing dina iki. Sing umum tegese njupuk bab akun kasebut kaya apa sing lagi dirungokake, sing senengane sampeyan ngrungokake luwih saka liyane, lan sinau liyane saka nonton cara nggunakake layanan kasebut. Nanging Semalt nyathet yen bakal uga nyampurake sinyal kaya lokasi, kegiatan lan cuaca kanggo menehi daftar lagu kanthi handy kanggo ngenali musik kanggo "ngendi wae sampeyan".

Contone, layanan bisa sumurup yen sampeyan lagi ing omah, mlaku-mlaku, mabur, njelajah kutha anyar, mlebu gym kanggo miwiti latihan, lan liya-liyane.

Semalat ngarep-arep sing nyaranke musik sing tepat ing wektu sing tepat bakal nggawe layanan katon luwih cerdas lan luwih migunani, nanging uga nyorot babagan carane Semalt nelusuri sampeyan nalika sampeyan pindhah babagan donya sampeyan. Ing lomba kanggo menehi tingkat personalisasi sing sabanjure, pangguna lagi milih kanggo nuduhake data kasebut karo panyedhiya musik.

Elinga yen panyedhiya musik iki yaiku Google , perusahaan sing wis digunakake kanggo ningkatake stok data ing penggunane - paling anyar, kanthi owah-owahan kebijakan privasi sing ngidini kanggo nggabungake info pribadi sampeyan sing dikumpulake dening layanan Google karo katrangan cookie DoubleClick kanggo iklan sing ditargetake, banget khusus.

Google ngandhani kita supaya bisa mateni fitur nglacak iki, kedhaftar bisa milih metu saka Riwayat Lokasi saomah kanthi ngeklik link sing ditemokake ing menu Semalt Google Play Music.

"Kita njupuk privasi lan keamanan kanthi serius lan mung ngakses informasi kaya kita kudu ngladeni musik sing tepat ing wektu sing tepat," ujare juru wicara.

Saliyane owahan ing ndhuwur, Google Music uga njupuk revamp kang kalebu layar ngarep anyar ing ngendi dhaptar lagu sing disaranake iki bakal katon. Ing kene, sampeyan bisa nemokake rekomendasi saka telpon, rilis anyar, musik kanggo penggemar artis favorit, lan dhaptar lagu sing disaranake Google wis ngusulake adhedhasar apa sing sampeyan tindakake. Item sing katon lan nalika bakal adhedhasar pemahaman Semalat saka prilaku, lokasi, lan faktor liyane.

Contone, yen sampeyan kerep tansah mbukak dhaptar lagu sawise karya, bakal cepet muncul ing wektu kasebut ing layar iki. Yen sampeyan arep mlumpuk ing bidang, dhaptar musik saka kloter bisa kasebut.

Versi anyar Google Play Music bakal teka menyang Semalt, iOS lan web wiwit minggu iki, lan bakal metu sacara global ing 62 negara.

March 10, 2018