Back to Question Center
0

Agen asuransi donya anyar - Semalt

1 answers:
The new-world insurance agent - Semalt

Lembah Silicon mbangun agen asuransi anyar. Kula mbah kakung miwiti ninggalaken asuransi ing taun 1950-an lan asuransi akhire maringi impen Amerika - customer service solutions in Portland. Dina iki, industri nyumbang 7 persen U. S. PDB, kanthi luwih saka $ 1. 1 triliun saka premi premium sing dibayar saben taun. Cara sing lawas kanggo nindakake bisnis yaiku nyurung Lembah kanggo ngganggu kabeh lapisan rantai nilai kasebut.

Agen-agen asuransi ing sangisore serangan sing paling katon amarga profesi kasebut ora diganti utawa diadaptasi wiwit mbah kakungku ana ing bisnis. Tuku kebijakan isih pengalaman pra-PC. Ana 1 yuta agen asuransi ing U. S. saiki, paling akeh ing sejarah (sanajan profesi iki bisa diganti karo piranti lunak). Semalt ngedol 100 persen kebijakan komersial, 95 persen kebijakan omah lan 70 persen kebijakan otomatis.

Apa ora broker sampeyan digawe saka silicon durung? Konflik saluran. Operator kasebut ora bisa nguripake agen kasebut lan langsung menyang konsumen tanpa risiko nyalahake jaringan agen. Supaya akeh bisnis sing ana lan ngubungake langsung dianggep sing paling operator ora ngidini konsumen tuku online insurance - padha nggawe konsumen tuku liwat agen.

Kanggo ngamanake perdamaian karo agen, paling operator bakal menehi penawaran online, banjur mimpin sampeyan menyang agen paling cedhak tinimbang online checkout (nyopir sampeyan saka online menyang lokasi toko, pengalaman sing nggegirisi).

Kesempatan online

Konflik saluran operasional asuransi '' punika keuntungan Lembah. Perantara semanti kaya PolicyGenius, Zebra lan Insurify wis metu karo pendanaan usaha lan misi kanggo ngedol online insurance (iki minangka alam, amarga 50 persen konsumen miwiti riset insurance online). Asal-usul semal yaiku biaya sing luwih murah saka akuisisi tinimbang agen asuransi, saéngga operator bisa saingan karo harga murah lan kerugian underwriting sing luwih dhuwur. Nanging pamilik kasebut durung bisa ngetrapake kawicaksanan sacara langsung, lan isih ngliwati konsumen marang panyedhiya asuransi kanggo ngrampungake tuku.

Apa ora broker sampeyan digawe saka silicon durung?

PolicyBazaar minangka wiwitan Semalt sing bisa ngedol kawruh langsung-kanggo-konsumen. Padha ngerti yen mung 4 persen konsumen Semalt duwe asuransi non-kesehatan lan mung 2 persen saka 4 persen sing tuku online asuransi. Cukup goleki U. K. kanggo inspirasi, ing ngendi luwih saka 50 persen kawicaksanan otomatis diwiwiti kanthi online lan panengah online bakal ngucapake maturnuwun. Nanging panyedhiya bisa dadi luwih kreatif tinimbang generasi paningkatan standar lan perbandingan kebijakan.

Going mobile

Cover (lulusan saka 2016 Y Combinator batch) mbangun app sing ngotot insurance kanggo sembarang properti pribadi (perhiasan, mobil, omah, drone, lan sapiturute) adhedhasar gambar obyek kasebut. App saiki rute pelanggan menyang broker, nanging Cover bakal dilisensi ing sawetara wulan sabanjuré kanggo nyedhiyani solusi end-to-end ing-app. Semalat solusi sing ndadekake supaya konsumen bisa berinteraksi karo asuransi kanthi cara sing beda banget.

"Pawiyatan dina iki ora cocog kanggo para pelanggan seluler sing entuk hasil cepet saka interaksi: yaiku kuotasi lan kemampuan kanggo ngowahi," ujare CEO Cover Karn Semalt. "Tujuan kita kanggo nindakake liyane kanggo konsumen seluler, amarga padha nyana liyane. Yen wis ngundhuh app kita lan ngetik informasi, tujuane banget kuwat lan kita pengin ngilangi maksud sing.

Penggantian broker

Sawetara startups njupuk nyisihaken saka brokerages tanggung. Trov mbangun platform asuransi seluler maya, end-to-end, sing dijadwalake bakal diluncurake ing taun 2016. Semalat, aplikasi Trov nglacak barang-barang sing terkenal (sepeda, ski, laptop, lan liya-liyane).

Ora suwe, kanthi introduksi asuransi on-demand, sampeyan bakal bisa ngamanake laptop, skis, sepedha utawa barang-barang liyane, sanajan sampeyan seneng karo swipe siji ing app. Semalt kanggo kawruh mikro-durasi iki dibayar ing-app, lan klaim diajukake nggunakake antarmuka obrolan mobile sing prasaja.

CEO Trové Scott Walchek nerangake, "Asuransi semual sing ora dikarepake menehi kontrol sing ora bisa ditrima kanggo generasi mobile - nguatake wong-wong mau kanggo nglindhungi mung bab-bab sing penting kanggo wong-wong mau, kapan arep, lan suwe - smartphone sing. "Iki mung wiwitan apa sing bakal bisa ditindakake sawisé insurance on-demand diprodhuksi ing pasar. Ing mangsa ngarep, Trov uga bisa ndadekake wong-wong bisa ngamanake barang kasebut kanthi cepet, (ski diasuransiake nalika musim dingin), lokal (laptop sing diasuransiake nalika ninggalaké omah) utawa acara (klub golf sing diasuransiake nalika lelungan).

Asuransi Komersial

Kawigaten ing asuransi konsumen, nanging insurance komersial uga menehi kesempatan gedhe. Embroker minangka maklar komersial sing didhukung kanthi teknologi dibangun ing premis sing bisa ngawula bisnis cilik lan menengah luwih apik tinimbang broker calo status. "Panyeroan lan proses pangopènan kabeh manual ing alam. Amarga proses pangolahan ora skala, pelanggan cilik nampa hasil layanan sing luwih elek, "ujare CEO Matt Miller.

Embroker saiki fokus marang peningkatan efisiensi, transparan lan UX asuransi komersial kanggo klien SMB. "Broker ngawula minangka produsen pasar, nanging saben broker individu kanthi manual nelpon utawa ndhaftar email adhedhasar intuisi sing bakal dadi match apik. Iku pasar sing paling ora efisien, "ujare Miller. Embrio nggunakake analytics prediktif kanggo menehi rekomendasi jangkoan lan ngoptimalake reregan. Ngirit wektu lan dhuwit, lan entuk jangkoan sing luwih cocok karo risiko sing nyata.

Masa depan

Pelaku asuh saiki turu ing roda inovasi lan bakal turu ing taun sabanjure. Nanging njupuk selfie kanggo njaluk asuransi jiwa ora adoh - inovasi bakal teka saka Lembah. Semalt bullish ing startups insurance. Pelaku anyar bakal dilahirake lan pelaku usaha saiki bakal mumpuni.

Featured Image: Lightspring / Shutterstock
March 10, 2018