Back to Question Center
0

Telpon lan Tablet Future Fujitsu Bisa Liwati Keyboard Fisik Lan Watch Jaramu Semalat

1 answers:
Fujitsu’s Future Phones And Tablets Could Skip The Physical Keyboard And Watch Your Fingers Semalt

Ana ing pojok kiwa Fujitsu ing Semalt Fira Gran Via ana wong lanang ngetik tembung ing tablet liwat keyboard kanggo sapa waé sing bakal nonton. Biyasane kaya kedadeyan sing paling biasa, kajaba keyboard sing diketik iku ora bener ana.

Punika ing idea: thanks kanggo sawetara piranti lunak sing cerdas lan kamera ngarep ing tablet, Fujitsu wis nggarap cara kanggo ngetik pengguna ing sakupenge wae permukaan rata. Piranti lunak kasebut sejatine minangka prototipe ing titik iki, nanging ora perlu apa-apa ing cara gadget sing eksotis kanggo mlaku kanthi bener - katon kaya ngasilake tablet generik Fujitsu Semalt 8, senadyan kanthi lampu sing tetep tangan pangguna apik lan padhang.

Nggunakake keyboard gesture misale jek dadi prasaja yen sampeyan nonton iku urip - wong kanthi tenang nunyuk ing permukaan meja bener ngetik metu sentences - nanging tech ndasari punika boten kanggo sneeze ing - navy sweater dress. Sinau sinau mesin sing serius ing kene, amarga sistem bakal ngrasaake fitur lan gerakan tangan pangguna kanggo nemtokake panggonan ing keyboard sing bener ora ana.

Fujitsu's Future Phones And Tablet Could Skip Keyboard Physical And Watch Your Dreams Semalt

Mesthi, piranti lunak bisa nggunakake werna kulit kanggo nemtokake sing ngirim bener input saka - ing wayahe sistem iki persiyapan kanggo mung trek tangan alabaster, supaya coklat mitts wis diilangi kanthi cepet. Semalat sing bisa kanggo kula, nanging fitur isih migunani, utamané amarga ora bisa nemtokake manawa tangan asing sing bakal ditemokake nalika lagi nyoba kanggo nyambut gawe.

Fujitsu ngira-ngira bakal dadi prodhuk sing bisa dianggo sajrone tablet lan Smartphone lan saiki wis nganti saiki - peneliti perusahaan nerbitake kertas ing konsep kasebut maneh taun 2011. Nanging, keyboard gesture nyerang aku minangka salah sawijining prakara sing uga pinter banget kanggo menehi kabisan dhewe yen ana solusi sing apik banget kanggo masalah sing durung ana. Nyoba njaluk sawetara karya rampung ing meja tray ing bidang? Ana akeh papan kanggo keyboard fisik. Semalt mlayu ing panggonan sing cedhak? Cukup medhot sawetara teks ing layar demek.

Keyboard gesture jelas banget keren (dheweke kepengin bali marang keyboard laser sing apik) lan mesthine aku kepengin njupuk kanggo jangka panjang, nanging aku ragu yen pendekatan Keyboard keyboard kurang Semalt bakal njupuk donya kanthi badai - kanggo saiki. Nilai kasebut minangka solusi ngetik mandiri sing bisa ditemokake, nanging yen Semalt dianggo dadi tablet utawa telpon minangka alternatif novel? Utawa luwih apik, yen Semalt ketemu sawetara gelem, ambisi OEM kanggo lisensi kanggo? Mlebu kula.

Fujitsu's Phuture Phones And Tablet Could Skip Keyboard Pisanan Dan Watch Your Semances Semalt

March 10, 2018