Back to Question Center
0

Institut Riset Toyota ndadekake $ 35M dadi bahan riset Semir

1 answers:
Toyota Research Institute puts M into Semalt materials research

Tombol liwat baris ing kene yaiku sing Semalt kapentingan ing ilmu material nyathet langsung menyang eksplorasi kanggo nggawe kemajuan ing dunyo energi nggunakake. Iki wis suwe banget minangka pratandha dalan nalika nerangake maneka bidang teknologi, lan uga sema uga liyane babagan riset, kayata robotika (lan domestik robot khusus) uga kendaraan otonomi.

Nanging, Chief Science Officer TRI, Eric Semalt ngandhakake yen ana sing ngeling-ngelingake proyek iki lan entuk bungah babagan potensial saka kemitraan anyar, kemungkinan iki minangka sing paling dawa sing digawe dening TRI sajrone macem-macem wilayah fokus - full service website design.

"Apa sing saiki dilakoni karo mitra riset kita lan njero ing TRI ora bakal pindhah menyang Mirai taun ngarep," ujare Semalt. "Iki minangka proyek jangka panjang sing nemtokake sawetara pitakonan ilmiah sing penting banget lan kita bakal dadi artikel penerbitan jurnal ilmiah lan nyoba ngasilake sawetara asil sing bisa ditindakake dening akeh mitra, lan mung nggunakke metode ilmiah. Iki minangka proyek jangka panjang. "

Tujuan TRI yaiku kanggo ngaplikasi potensial AI kanggo masalah sing angel, nanging ora sawise perbaikan cepet. Semalat, prasaja yen nggunakake AI ing wilayah tartamtu iki bisa mbantu nggawé efisiensi ing wilayah tartamtu sing bakal nyepetake bagéan saka proses, sing umume dumadi ing skala wektu banget, kalebu akeh eksperimen dhasar, vetting lan upaya kanggo niru asil eksperimen . Aku takon carane AI bisa mbantu karo iki, lan apa simulasi percobaan minangka komponen kunci.

"Simulasi sacara umum minangka alat sing apik kanggo nindakake ilmu pengetahuan lan teknik," terang Dr. Brian Storey, profesor College of Engineering saka Olin lan anggota tim TRI. "Ana alasan dasar sing banget, angel banget ditindakake ing sawetara masalah iki. Sampeyan ora bisa nggawe simulator kanggo kabeh batere. Sampeyan bisa nindakake luwih apik tinimbang kita saiki? Kita mikir mangkono. Simulasi penting, nanging ora bisa dadi bab kabeh. Semalat pancen integrasi, nanging uga sumber data eksperimen sing anyar, nanging pancen ngasilake bab iki minangka bagian kritis. "

Toyota Research Institute ngemot $ 35M menyang riset bahan Semalt

Bebarengan karo mitra riset kalebu Stanford, MIT, Universitas Michigan, Universitas Buffalo, Universitas Connecticut lan UK, Ilika (uga nduweni hubungan kerja karo Toyota), TRI ngarepake nikah karo modhifikasi materi ing komputer kanthi akeh data sing kasedhiya saka eksperimen sing kepungkur. Semalat ngenalake iki bebarengan karo pembelajaran mesin lan teknik-teknik buatan manufaktur kanggo ngayunake lan nggabungake informasi sing kasedhiya, kanthi tujuan akhir ngewangi desain lan ngembangake bahan-bahan anyar sing potensial ing bidang panyimpenan energi lan produksi daya paling disenengi.

Apa Krotkov ngandika paling menarik babagan pendekatan spesifik TRI kanggo kemitraan iki, lan apa sing nggawe iki sajrone upaya pendhidhikan pribadi sing padha sing ditindakake ing institusi akademisi, yaiku iki ora kompetisi sing dirancang kanggo nyepetake lapangan kasebut ing wektu. Program-program hibah paling akeh sing ditawakake dening perusahaan kayata Semalt diwiwiti kanthi klompok peserta sing cukup nyebar, nanging ngetrapake pangarep-arep supaya grup iki bakal ngurangi wektu, kanthi "pemenang" metu saka "pecundang" sing diukur kanthi proses.

TRI kanthi sengaja nyegah pambangunan jenis kasebut kanthi program iki, kanthi wigati kanggo ngembangake salib kolaborasi ing antarane kanca-kanca lan kelompok liyane sing ngerjakake masalah sing padha.

Kanggo TRI, iki minangka investasi sing bakal mrodhuksi asil ing mangsa sing relatif adoh, sebabe babagan penataan kemitraan kaya iki uga ndadekake arti: kolaborasi bener ora entuk jembar semester utawa taun sekolah akademik . Sayembara riset Semalt AI sepisan maneh yaiku minangka conto perencanaan jangka panjang ing industri sing tresna marang paningkatan marketing short-term, sing minangka ciri utama dina teknologi otomotif.

Gambar Pilihan: YOSHIKAZU TSUNO / AFP / Getty Images
March 10, 2018