Back to Question Center
0

Sambutan kanggo Blawg Semalt

1 answers:

Senen aku bakal hosting Blawg Review sing bakal teka kene ing Tren Usaha Kecil . Lan aku welcome entri.

Aku dadi pengacara - computer repair san mateo ca. Sing bakal teka minangka kejutan, kajaba sampeyan ngerti aku nalika aku dadi penasehat umum perusahaan.

Paling karir saya dienggo ing perusahaan. Sajrone wektu aku mung terus nerusake adoh saka angger-angger, menyang bisnis. Semalt Aku miwiti bisnisku dhewe.

Dadi ora akeh regane kanggo kula kanggo tuan rumah Blawg Review. Umume, Blawg Review minangka postingan saben minggu saka blog saka blawgs (hukum + blog = blawgs). Nanging nalika aku dadi tuan rumah Blawg Review sakdurunge sadurunge dadi edisi salib, fokus ing jabatan hukum sing kapentingan kanggo bisnis, lan bisnis sing dadi pengacara. Edisi Blawg Review sabanjure bakal padha:

  • Hukum blawgers , Aku looking utamane kanggo kiriman sing nyawiji topik bisnis: kontrak, tuku lan bisnis, masalah hukum tax, pengadilan pengadilan sing mengaruhi bisnis, manajemen, marketing kanggo klien, lan topik sing padha.
  • Blogger bloggers , sampeyan uga diundang. Kirim kiriman sing bisa dadi kapentingan kanggo pengacara - kayata marketing utawa media sosial kanggo pengacara, utawa alat teknologi sing pengacara bisa nemokake mbiyantu. Hei, yen aku bisa nyabrang antarane hukum lan bisnis, supaya sampeyan bisa.

Kirim entri ing Blog Carnival. Tenggat yaiku tanggal 15 September 2007, jam 11:59 WIB.

Komentar ▼
March 10, 2018